Slodyczezniemiec.pl opinie

Zbieramy opinie o znanych i cenionych markach i ich produktach.
Awatar użytkownika
arnolda70

Slodyczezniemiec.pl opinie

Post autor: arnolda70 »

Cześć! Ostatnio szukałam internetowego sklepu ze słodyczami i chemią gospodarczą. Znalazłam stronę taką jak: słodyczezniemiec.pl. Czy ktoś z Was robił tam zakupy? Jakie macie opinie na temat jakości słodyczy? Jak szybko przychodzi wysyłka?
Awatar użytkownika
boguchwała-95

Re: Slodyczezniemiec.pl opinie

Post autor: boguchwała-95 »

Często robię tam zakupy i nie mam zastrzeżeń. Duży wybór, słodycze dobrej jakości, można kupić bombonierki idealne na prezent.
Awatar użytkownika
Łagoda

Post autor: Łagoda »

Wysyłka ekspresowa, a słodycze mają najwyższej jakości! Mam jak najbardziej pozytywną opinię na ich temat. Szczególnie, że wybór mają ogromny – cukierki, czekolada, bakalie… Dla każdego coś dobrego 😊
Awatar użytkownika
Olgierd_80

Post autor: Olgierd_80 »

Na slodyczezniemiec.pl zawsze kupuję chemię gospodarczą. Wszystko jest w jednym miejscu i nie muszę zamawiać z wielu różnych sklepów. Płyny do naczyń, mydła w płynie, proszki do prania – wszystko mają w dobrej jakości i niskich cenach. Moja opinia jest pozytywna…
Awatar użytkownika
Joachim

Post autor: Joachim »

Najczęściej kupuję tam słodycze na prezent, albo towary okolicznościowe. Generalnie jestem zadowolony, dobry kontakt z klientem, szybki czas realizacji zamówienia.
Awatar użytkownika
zaira62

Post autor: zaira62 »

Świetny sklep! Kupisz tam zapas pysznych słodyczy na cały rok.
Awatar użytkownika
Mała_Mi

Post autor: Mała_Mi »

Przyznam się, że nie robiłam tam zakupów, ale jak widzę, ofertę mają bardzo różnorodną. Na pewno niedługo coś tam zamówię i wtedy dam Ci znać, jak szybko doszła przesyłka i jaka jest jakość towaru 😊.
Awatar użytkownika
Karolcia

Post autor: Karolcia »

Dobrze wyposażony sklep, często zamawiam tam ciastka, czekolady i bombonierki. Polecam – jakość słodyczy wysoka, a cena bardzo niska.
Awatar użytkownika
Wisława1988

Post autor: Wisława1988 »

Robię tam zakupy przed każdymi świętami, żeby dzieciakom zamówić słodycze. Przesyłka zawsze przychodzi w terminie, a słodycze dużo lepsze niż w ogólnie dostępnych sklepach.
Awatar użytkownika
Aleksa

Post autor: Aleksa »

Opinia oczywiście pozytywna! Dobrze wyposażony sklep – ogromny wybór słodyczy, łatwy proces zakupowy, pomocna obsługa klienta. Nie ma na co narzekać.
ODPOWIEDZ