Kosmetyki nie tylko do wąchania
Zbieramy opinie o znanych i cenionych markach i ich produktach.
- Małgonia
Kosmetyki nie tylko do wąchania
Dziewczyny, czy znacie kosmetyki z lawendą? Ja je odkryłam niedawno i jestem za-chwy-co-na! Niesamowity zapach, który kojarzy się z leniwym letnim wypoczynkiem, tylko naturalne składniki i bardzo fajny wpływ na skórę (mam cerę mieszaną i trochę przesuszoną skórę). Co tydzień robię sobie kąpiel z solą Lawendowe Wzgórza i jest to jedna z moich ulubionych chwil: prawdziwy relaks. Zachęcam, zajrzyjcie tutaj: https://www.lawendowozdrowo.eu/
- quster
Re: Kosmetyki nie tylko do wąchania
Polecam wypróbować sól bocheńską https://hagi.com.pl/pl/sklep/kapiel/boc ... o-kapieli/. Dostałam ją od mamy na urodziny i muszę przyznać że dzięki niej kąpiel nabiera zupełnie innego znaczenia. Najlepsze jest to że nigdy nie byłam zwolenniczką kąpieli tylko brałam prysznic. Od czasu tego prezentu zmieniłam swoje nawyki
Post autor: Semiramida »
W temacie kosmetyków zawsze warto czytać skład produktu, podobnie jak przy żywności, często im mniej składników tym lepiej, zwłaszcza jeśli twoja skóra jest wrażliwa, przesuszona lub skłonna do atopii. Polecam zgłębić temat kosmetyków na bazie oleju konopnego, fajnie nawilżają i odżywiają skórę. Szczególnie dobre są kosmetyki do skóry dojrzałej, bardzo dobrze liftingują i uelastyczniają skórę, wygładzają zmarszczki. Polecam stronę konopne24 mają naprawdę szeroki wybór i kosmetyki bardzo dobrej jakości. Polecam też rewelacyjny olejek cbd na poprawę samopoczucia - Medigold 10%
Post autor: Gość »
Jeśli chodzi o naturalne olejki do aromaterapii polecam sklep CBD ... wiem wiem dziwne ale poza ofertą produktów konopnych sklep ma olejki eteryczne odsyłam do sklepu https://konopiafarmacja.pl
Wróć do „Znane i cenione marki - opinie”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne