Urolog

To bardzo poważny wątek. Rozmawiamy o zdrowiu, specjalistach, terapiach i lekach, dostępnych w aptekach, jak i u zielarzy. Dzielimy się doświadczeniami, pomagamy przejść chorobę.
Awatar użytkownika
klejka

Urolog

Post autor: klejka »

Od kilku miesięcy zmagam się z zapaleniem pęcherza, od kilku dni znów nawrót. Możecie polecić mi sprawdzonego urologa, najlepiej w Szczecinie albo okolicach? Słyszałam co prawda dobre opinie o klinice derleta, ale sama nie wiem.. Ktoś korzystał już z ich usług? Zależy mi na waszej poradzie.
ćma255

Re: Urolog

Post autor: ćma255 »

klejka pisze: ↑11 gru 2019, 13:24 Od kilku miesięcy zmagam się z zapaleniem pęcherza, od kilku dni znów nawrót. Możecie polecić mi sprawdzonego urologa, najlepiej w Szczecinie albo okolicach? Słyszałam co prawda dobre opinie o klinice derleta, ale sama nie wiem.. Ktoś korzystał już z ich usług? Zależy mi na waszej poradzie.
Jest sporo dobrych gabinetów urologicznych. Ważne jest to, aby regularnie się badać. Jeżeli szukasz dobrego gabinetu to sprawdź sobie np. https://cmp.med.pl/cmp-bialoleka/urolog/. To bardzo dobre centrum medyczne z dobrym urologiem.
Awatar użytkownika
koraliki

Post autor: koraliki »

Ja to tylko chodzę do urologa w Warszawie, do szpitala Mazovia. Tutaj mają dobrą opiekę i profesjonalistów w dziedzinie urologii. Pojawiam się teraz u nich na kontroli po zabiegu kruszenia kamieni falą uderzeniową. Na szczęście wszystko jest ok i wszelkie bóle już dawno za mna.
Awatar użytkownika
blyskotka

Post autor: blyskotka »

Ja sama jakiś czas temu szukałam urologa dla męża, miał dość spore problemy z oddawaniem moczu, bardzo duży ból i dyskomfort. Na szczęście okazało się, że to zapalenie dróg moczowych i Urolact w pełni pomogł. Mąż stosował jakieś dwa tygodnie i wszystkie przykre objawy ustąpiły
Wieśśka

Post autor: Wieśśka »

Możecie polecić dobrego specjalistę? Może być prywatnie, byleby przyjął mnie już w przyszłym tygodniu. Pojawił się u mnie problem z nietrzymaniem moczu. Okropnie się z tym czuję. W pracy siedzę jak na szpilkach, co chwilę latam do toalety. Widziałam w sklepie https://inkontynencja.eu/ wyroby na nietrzymanie moczu. Muszę sobie zamówić jakieś wkładki, żeby normalnie funkcjonować.
Awatar użytkownika
mona

Post autor: mona »

No niestety, takie infekcje mogą pojawiać się często. Niektórzy mają predyspozycje, w innych przypadkach to na przykład niewłaściwa higiena, korzystanie np. z basenów itp. Tutaj https://www.lekinatury.pl/pl/ziolowe-po ... owych.html macie kawy artykuł przybliżający ten temat. Warto zapoznać się, bo nie wiadomo kiedy i nam się przydarzy coś takiego.
Awatar użytkownika
meryntrant

Post autor: meryntrant »

Jeżeli potrzebujecie namiaru to sprawdzonego urologa, to myślę, że ten szpital szpitalmazovia.pl bez wątpienia będzie najlepszym miejscem. Można tam wykonać specjalistyczne badania diagnostyczne, które z pewnością pomogą w dalszym leczeniu. Skontaktujcie się z nimi, a poznacie więcej szczegółów
bella

Post autor: bella »

jeśli zmagacie się z problemem nietrzymania moczu, to w DOZ możecie dostać darmowe próbki wkładek, są na standach, zresztą wybór produktów tego typu jest u nich bardzo duży
Awatar użytkownika
koniecm

Post autor: koniecm »

Problem nietrzymania moczu to poważny problem ale na rynku istnieją akcesoria, dzięki którym łatwiej nam będzie sobie z nim poradzić. Są to różne wkładki i pieluchomajtki, do kupienia stacjonarnie w aptekach sieci DOZ.
grysia

Post autor: grysia »

To prawda, mnie to dopadło po porodzie. Odpowiednie wkładki na szczęście pomogły mi poradzić sobie z tym problemem. Na początku jak nie wiedziałam które się u mnie sprawdzą to dostałam w dozie próbki i wybrałam te najlepsze :)
Awatar użytkownika
klejka

Post autor: klejka »

W Centrum Medycznym https://vivomed.pl/ na pewno możecie liczyć na nowoczesne metody leczenia urologicznego. Ich zespół lekarzy jest zawsze gotowy, by pomóc w problemach zdrowotnych.
ODPOWIEDZ