Suplementy na zdrową cerę
To bardzo poważny wątek. Rozmawiamy o zdrowiu, specjalistach, terapiach i lekach, dostępnych w aptekach, jak i u zielarzy. Dzielimy się doświadczeniami, pomagamy przejść chorobę.
- łucja
Suplementy na zdrową cerę
Hejka. Bierzecie jakieś suplementy diety na poprawę stanu cery? Może podpowiecie mi, co powinnam kupić na pozbycie się objawów starzenia się skóry? Wydaje mi się, że sklep Andromeda ma całkiem ciekawą ofertę pod tym względem. Jak sądzicie?
- joachima1984
Re: Suplementy na zdrową cerę
Post autor: joachima1984 »
Skoro już mowa o Andromedzie, to ja polecam suplement LipidCell. Stosuję go od dawna i uważam, że nie ma lepszego sposobu na pozbycie się oznak starzenia. Super działa też na poprawę nawilżenia i jędrności skóry. Sama się przekonasz:)
Post autor: ważka »
Też ostatnio szukałam jakiś dobrych suplementów na poprawę kondycji skóry i włosów bo te ostatnio zaczęły mi strasznie wypadać. Poczytałam trochę wpisów na blogach i tam dużo dziewczyn polecało suplementy z Pharmovit https://www.pharmovit.pl/. rzeczywiście skład mają super, naturalny i czysty, bez zbędnych konserwantów i chemii. Od 2 tygodni jestem na kuracji tym preparatem w płynie na skórę, włosy i paznokcie - czekam na efekty 

Post autor: Kiśa »
Genianym preparatem jest ormus lub też znany jako orme, cera wymaga krzemu orne zawiera go bardziej dużo . Zobacz sobie na http://ormus-online.pl mają tam bloga i przeczytaj sobie. Włosy i skóra to tylko krzem trzeb głównie stosować. Mają tam orme jest naprawdę rewelacyjny po 2 tygodniach widać różnicę.
- Bodzio12
Takie suplementy, naturalne kosmetyki, kolagen i wiele innych produktów oferuj firma souvre. Zobaczcie jak oszczędzanie w souvre jest proste. Poczytajcie tej nowej firmie o ih produktach i całej ofercie. Polecam serdecznie ich produkty są świetnej jakości.
Wróć do „Zdrowie - medycyna, leki, terapie, specjaliści”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne