Łatwo znaleźć dobrego ginekologa?

To bardzo poważny wątek. Rozmawiamy o zdrowiu, specjalistach, terapiach i lekach, dostępnych w aptekach, jak i u zielarzy. Dzielimy się doświadczeniami, pomagamy przejść chorobę.
Awatar użytkownika
PannaMigotka

Łatwo znaleźć dobrego ginekologa?

Post autor: PannaMigotka »

Jakie są wasze doświadczenia na tym polu?
Tutaj https://www.gyncentrum.pl/ widziałam namiar na jeden dobry gabinet.
Możecie polecić jakiś od siebie?
Skąd waszym zdaniem wiadomo, że warto iść do jakiegoś lekarza?
Awatar użytkownika
quster

Re: Łatwo znaleźć dobrego ginekologa?

Post autor: quster »

Moje doświadczenia są takie że niekoniecznie jest łatwo takiego znaleźć. Poszłam do takiego jednego z polecenia po receptę na antykoncepcję,a skończyłam z rozregulowanym cyklem i objawami ubocznymi. Lekarz zupełnie niepoważnie podszedł do sprawy. Jeszcze jedna taka wpadka była i dopiero trzeci specjalista przepisał mi taką antykoncepcję, która jest idealnie dopasowana. Ozcywiście wszystkie badania wcześniej zrobił, a nie tak po macoszemu podszedł jak ten pierwszy konował
Awatar użytkownika
maniola

Post autor: maniola »

quster pisze: ↑29 paź 2019, 23:52 Moje doświadczenia są takie że niekoniecznie jest łatwo takiego znaleźć. Poszłam do takiego jednego z polecenia po receptę na antykoncepcję,a skończyłam z rozregulowanym cyklem i objawami ubocznymi. Lekarz zupełnie niepoważnie podszedł do sprawy. Jeszcze jedna taka wpadka była i dopiero trzeci specjalista przepisał mi taką antykoncepcję, która jest idealnie dopasowana. Ozcywiście wszystkie badania wcześniej zrobił, a nie tak po macoszemu podszedł jak ten pierwszy konował
Może to lekarz z Warszawy? Jak tak to daj znać który przepisał tę dobrą antykoncepcje to sie do niego wybiorę. I w ogóle jakie tabletki bierzesz?
Awatar użytkownika
quster

Post autor: quster »

Niestety jestem z zachodniej Polski, więc nie polecę. Ale poczytaj sobie wcześniej opinie pacjentów i nie wybieraj lekarza w ciemno. Co do tabletek to aktualnie biorę Belarę
ODPOWIEDZ