Jakiego ginekologa w Warszawie wybrać?
To bardzo poważny wątek. Rozmawiamy o zdrowiu, specjalistach, terapiach i lekach, dostępnych w aptekach, jak i u zielarzy. Dzielimy się doświadczeniami, pomagamy przejść chorobę.
- Andżelika_72
Re: Jakiego ginekologa w Warszawie wybrać?
Post autor: Andżelika_72 »
Myślę, że możesz sprawdzić ofertę gabinetu na Łuckiej 2: http://antykoncepcja24.com/. Chodzę tam od dawna i jestem bardzo zadowolona.
- maniola
szukaj takiego który doskonale zna się na konretnej dziedzinie. mi na przykład zależało na lekarzu który świetnie zna się na antykoncepcji i zostały mi przepisane przez niego tabletki belara które bardzo dobrze są dopasowane. a słyszałam od koleżanek że nie zawsze tak jest, niektórzy ginekolodzy po macoszemu podchodzą do tematu, czasem nawet wypisują receptę bez badań
Post autor: kaśka »
Mało jest miejsc w Warszawie z naprawdę przyjaznym podejściem do pacjentów. Wiadomo, że między ginekologiem a pacjentką musi powstać nić zaufania. Badania nie są bowiem zbyt komfortowe. Jeśli szukacie naprawdę profesjonalnych lekarzy, to tutaj https://innova-med.pl/ginekologia-i-poloznictwo/ warto sobie zerknąć. Mają tam świetny sprzęt i przede wszystkim dbają o to, żeby każdy czuł się tam komfortowo.
- kagatka
Sama mieszkam w Warszawie i muszę przyznać, że tutaj faktycznie jest masa dobrych specjalistów i to w każdej dziedzinie tak naprawdę. Mam swojego ginekologa do którego chodzę, badania mnie, przepisuje różne recepty itp. Ostatnio też na coraz większy problem z wydzielaniem śluzu zalecił mi zakup żelu feminum, który jak się później okazało wyeliminował mój problem.
- koraliki
Każda z kobiet powinna mieć swojego ginekologa, który tak naprawdę tylko wypisuje mi teraz receptę na moje tabletki vines. Już kilka dobrych lat temu mi je przepisał i nadal czuję się po nich bardzo dobrze, co może śmiało potwierdzić mój mężczyzna 

- breszka
To tak naprawde zalezy od tego,w jakim celu szukasz ginekologa. Ja mam swoja zaufana pania ginekolog, ale jak zaczela podejrzewac endometrioze, to z miejsca umowilam sie na wizyte do szpitala Medicover, tam maja dobrych specjalistów, znaja sie na rzeczy i ogarniaja rozne metody leczenia
Post autor: żubr »
Powiem wam, że wybór odpowiedniego ginekologa wcale nie jest taki prosty. Naprawdę długo szukałam idealnego lekarza dla mnie, zanim udało mi się trafić do przychodni https://innova-med.pl/ Na szczęście, pracują tam prawdziwi specjaliści, którzy indywidualnie podchodzą do każdego pacjenta. Poświęcają swój czas, jeżeli mamy jakieś wątpliwości i starają się odpowiedzieć na wszelkie nasze pytania.
Post autor: wąska »
W zasadzie kilku mogę polecić dobrych ginekologów w mieście ale z drugiej strony odpowiada mi też ta pani dr do której chodzę na nfz. Zna się na nowoczesnych metodach leczenia i to dzięki niej pozbyłam się wirusa hpv z szyjki macicy bo zaleciła mi ten nowy żel papilocare, który pomaga usunąć wirusa i wyleczyć zmiany na szyjce
Post autor: mażka »
Ja raczej korzystam teraz z prywatnej służby zdrowia. Nawet jak miałam podejrzenie endometriozy to musiałam iść na diagnostykę do szpitala medicover. Na nfz jakoś nikt nie potrafił mi z tym pomócżubr pisze: ↑21 lip 2021, 17:57 Powiem wam, że wybór odpowiedniego ginekologa wcale nie jest taki prosty.
Post autor: Antośka »
Jeśli szukacie specjalistycznej kliniki ginekologicznej, w której opieka medyczna jest na wysokim poziomie to polecam klinikastonava.czmaniola pisze: ↑31 gru 2019, 17:25 szukaj takiego który doskonale zna się na konretnej dziedzinie. mi na przykład zależało na lekarzu który świetnie zna się na antykoncepcji i zostały mi przepisane przez niego tabletki belara które bardzo dobrze są dopasowane. a słyszałam od koleżanek że nie zawsze tak jest, niektórzy ginekolodzy po macoszemu podchodzą do tematu, czasem nawet wypisują receptę bez badań
Wróć do „Zdrowie - medycyna, leki, terapie, specjaliści”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne