Jakiego dermatologa z Gdyni polecacie?

To bardzo poważny wątek. Rozmawiamy o zdrowiu, specjalistach, terapiach i lekach, dostępnych w aptekach, jak i u zielarzy. Dzielimy się doświadczeniami, pomagamy przejść chorobę.
Awatar użytkownika
andżelika-65

Jakiego dermatologa z Gdyni polecacie?

Post autor: andżelika-65 »

Witam wszystkich! Szukam dobrego dermatologa w okolicach Gdyni. Od lat cierpię na trądzik i jest to dla mnie poważny problem. Chciałabym uzyskać pomoc od kogoś kompetentnego. Słyszałam dużo dobrego o http://aleksanderolsztynski.pl/dermatologia/. Czy Wy znacie tego lekarza?
Awatar użytkownika
Dąbrówka

Re: Jakiego dermatologa z Gdyni polecacie?

Post autor: Dąbrówka »

Znam i polecam. Aleksander Olsztyński to renomowany lekarz. Pomógł mi się uporać z łuszczycą. A chyba wiadomo, jakie to ciężkie schorzenie. Wszystko w dobrej atmosferze, bez stresu.
Awatar użytkownika
Iga

Post autor: Iga »

Również korzystałem z usług gabinetu aleksanderolsztynski.pl – akurat miałem problem z brodawkami. Lekarz usunął mi je bezboleśnie i skutecznie.
Awatar użytkownika
andżelika-65

O super! A orientujecie się jakie są ceny?
Awatar użytkownika
Izabela-80

Post autor: Izabela-80 »

Sprawdź na stronie. Dokładnie tutaj znajdziesz wszystko: http://aleksanderolsztynski.pl/cennik-promocje/. Na konsultacje są również zniżki dla studentów.
Awatar użytkownika
andżelika-65

Dzięki za pomoc!
Awatar użytkownika
dredka

Post autor: dredka »

Mi dermatolog na trądzik to średnio pomógł, nie był to taki efekt jakiego oczekiwałam. Dużo skuteczniejsza okazała się antykoncepcja i belara którą biorę. Tym bardziej jestem zadowolona bo mieć trądzik po 25 roku życia to nie jest fajnie. Ja bardzo źle się z nim czułam.
ODPOWIEDZ