Jakie urządzenie do liftingu twarzy?
To bardzo poważny wątek. Rozmawiamy o zdrowiu, specjalistach, terapiach i lekach, dostępnych w aptekach, jak i u zielarzy. Dzielimy się doświadczeniami, pomagamy przejść chorobę.
Jakie urządzenie do liftingu twarzy?
Post autor: Róża »
Chcę w swoim gabinecie kosmetycznym, poszerzyć usługi o lifting twarzy. Do tego celu potrzebuje sprawdzonego urządzenia, które nada się do profesjonalnego użytku. W internecie jest bardzo dużo takich urządzeń i nie wiem, na które się zdecydować. Czy możecie mi jakieś konkretne polecić?
Re: Jakie urządzenie do liftingu twarzy?
Post autor: Kaśka »
Znam tylko jedno urządzenie, które spełni Twoje oczekiwania, mianowicie chodzi mi o te - https://ifapro.pl/qtera-rf/. QteraRF to sprzęt kosmetyczny przeznaczony do niechirurgicznego liftingu twarzy, redukcji zmarszczek i blizn oraz do przestrzennego zagęszczania i ujędrniania skóry. Myślę, że praca na nim, będzie dla Ciebie czystą przyjemnością 

Post autor: Królcia »
Zgadzam się z wypowiedzią wyżej. Qtera to bardzo dobrej jakości urządzenie, z którego na pewno będziesz zadowolona. Miałam okazje z niego korzystać jako klientka i efekty były zniewalające. Pani, która robiła mi zabieg, chwaliła urządzenie, że jest bardzo wygodne w użytkowaniu.
Post autor: Luśia »
Byłam na tej stronie https://ifapro.pl/qtera-rf/ i faktycznie wygląda to bardzo dobrze. Zastanawiam się nad tym, czy pokazać wspólniczce to urządzenie i namówić ją na zakup
Przydałoby się rozszerzyć działalność o kolejną usługę. Klientek na pewno by nie brakowało.

Post autor: Syśia »
Myślę, że jak przedstawisz wspólniczce Qtere, to nawet nie będziesz musiała jej namawiać
Lifting twarzy jest coraz bardziej popularny, więc na pewno ściągnie do waszego gabinetu nowe klientki. Takie urządzenie bardzo szybko się zwróci, a później już tylko zacznie zarabiać 

Wróć do „Zdrowie - medycyna, leki, terapie, specjaliści”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne