Jakie urządzenie do liftingu twarzy?

To bardzo poważny wątek. Rozmawiamy o zdrowiu, specjalistach, terapiach i lekach, dostępnych w aptekach, jak i u zielarzy. Dzielimy się doświadczeniami, pomagamy przejść chorobę.
Róża

Jakie urządzenie do liftingu twarzy?

Post autor: Róża »

Chcę w swoim gabinecie kosmetycznym, poszerzyć usługi o lifting twarzy. Do tego celu potrzebuje sprawdzonego urządzenia, które nada się do profesjonalnego użytku. W internecie jest bardzo dużo takich urządzeń i nie wiem, na które się zdecydować. Czy możecie mi jakieś konkretne polecić?
Kaśka

Re: Jakie urządzenie do liftingu twarzy?

Post autor: Kaśka »

Znam tylko jedno urządzenie, które spełni Twoje oczekiwania, mianowicie chodzi mi o te - https://ifapro.pl/qtera-rf/. QteraRF to sprzęt kosmetyczny przeznaczony do niechirurgicznego liftingu twarzy, redukcji zmarszczek i blizn oraz do przestrzennego zagęszczania i ujędrniania skóry. Myślę, że praca na nim, będzie dla Ciebie czystą przyjemnością ;)
Królcia

Post autor: Królcia »

Zgadzam się z wypowiedzią wyżej. Qtera to bardzo dobrej jakości urządzenie, z którego na pewno będziesz zadowolona. Miałam okazje z niego korzystać jako klientka i efekty były zniewalające. Pani, która robiła mi zabieg, chwaliła urządzenie, że jest bardzo wygodne w użytkowaniu.
Luśia

Post autor: Luśia »

Byłam na tej stronie https://ifapro.pl/qtera-rf/ i faktycznie wygląda to bardzo dobrze. Zastanawiam się nad tym, czy pokazać wspólniczce to urządzenie i namówić ją na zakup ;) Przydałoby się rozszerzyć działalność o kolejną usługę. Klientek na pewno by nie brakowało.
Syśia

Post autor: Syśia »

Myślę, że jak przedstawisz wspólniczce Qtere, to nawet nie będziesz musiała jej namawiać ;) Lifting twarzy jest coraz bardziej popularny, więc na pewno ściągnie do waszego gabinetu nowe klientki. Takie urządzenie bardzo szybko się zwróci, a później już tylko zacznie zarabiać ;)
ODPOWIEDZ