Co na zaparcia??

To bardzo poważny wątek. Rozmawiamy o zdrowiu, specjalistach, terapiach i lekach, dostępnych w aptekach, jak i u zielarzy. Dzielimy się doświadczeniami, pomagamy przejść chorobę.
aśka

Co na zaparcia??

Post autor: aśka »

Jak radzicie sobie z zatwardzeniem? Stosujecie raczej naturalne metody, czy leki? Zatwardzenie nie jest niczym przyjemnym. Przy tego typu problemach doskwierają najróżniejsze dolegliwości, a samo wypróżnianie po dłuższym czasie jest bardzo nieprzyjemne, bolesne.
viśnia32

Re: Co na zaparcia??

Post autor: viśnia32 »

Specjalna formuła suplementu opisanego na https://tomipomaga.pl/artykul/kosmetyki pomogła mi pozbyć się efektu ciężkich nóg. Długo zmagałam się z tym problemem, ale dzięki koleżance która poleciła mi ten specyfik mogę cieszyć się lekkimi nogami. Suplement pomaga w krążeniu w naczyniach włosowatych dzięki antualnym wyciągom min z ruszczyka kolczastego. Polecam
Rita

Post autor: Rita »

U nas świetne efekty, jeśli chodzi o zaparcia u dziecka, przynoszą czopki eva qu bambini. Po kilkunastu minutach synek idzie do toalety i robi kupkę bez problemu, bez bólu bez płaczu. Czopki są dla dzieci od 2 roku zycia, w pełni bezpieczne, działają miejscowo, nie uzależniają. Pomagają i na zaparcia nawykowe i czynnościowe. Choć wiadomo, że gdy zaparcia są czynnościowe to przede wszystkim trzeba zmienić dietę i zadbac o odpowiednie dostarczenie błonnika oraz wody i odpowiednią aktywność fizyczną. Czopki natomiast należy stosować doraźnie.
Bitka

Post autor: Bitka »

na zaparcia świetnie działają czopki musujące evaqu. Stosowałm gdy miałam z nimi problem. Pomagają regulować wypróżnianie. Działają szybko no i są bezpieczne. Polecam
ODPOWIEDZ