Stroje kąpielowe?

Opowiadamy o modzie i stylizacjach na nowe sezony. Opowiadamy o markach, sklepach i ulubionych ciuchach. Dzielimy się opiniami i przestrzegamy przed marną jakością!
Awatar użytkownika
maksik

Stroje kąpielowe?

Post autor: maksik »

Wakacje a co za tym idzie plaża i może. Ale nie tylko. Szukam wiec wygodnego i fajnego stroku kąpielowego, jednoczęściowego. Gdzie warto zaglądać by może coś kupić? Na https://tricentre.pl/product-pol-2953-F ... Panda.html znalazłam taki, czy ktoś z Was może ma ten model i może podzielić się opinią?
Awatar użytkownika
Ania252

Re: Stroje kąpielowe?

Post autor: Ania252 »

Tez poszukuję stroju kapielowego, bo za tydzień szykują nam się wczasy nad morzem. Poszukuję stroju dwuczęściowego, który będzie nie tylko ładny, ale i wygodny. Takie stroje widziałam niedawno tutaj - https://triumfomania.pl/stroje-kapielow ... ey-hipster Wiele wzorów bardzo mi się spodobało i raczej nie będę miała problemów żeby jakiś wybrać dla siebie czy dopasować rozmiar.
Awatar użytkownika
SerenadaOPoranku
Kontakt:

Post autor: SerenadaOPoranku »

Niektórzy nie wiedzą co to jest poliester i głoszą jakieś dziwne teorie. Poliester to jest idealna tkanina na strój kąpielowy, wszystko ładnie trzyma i można z niego stworzyć najróżniejsze wzory.
Materiały WS-TEX
Awatar użytkownika
urodziwa

Post autor: urodziwa »

Kupuje kostiumy kąpielowe jednoczęściowe z dobrych materiałów. Właśnie w takich strojach pływa mi się najlepiej i moja figura też nieźle się w nich prezentuje.
Awatar użytkownika
walicka

Post autor: walicka »

kupiłam jednoczęściowy z dekoltem V i załuję bo się czuję bardziej rozebrana niż w dwucześciowym.... teraz musze poszukać czegoś najlepiej bez ramiączek i z falbanką na biuście
Awatar użytkownika
Bunia

Post autor: Bunia »

Ja zdecydowanie preferuję stroje kąpielowe dwuczęściowe. W tym roku bardzo schudłam i niestety biustonosz ze stroju musiałam kupić mniejszy, bo dotychczasowy już się nie nadaje :( . Ponieważ w poprzednim czułam się bardzo dobrze postanowiłam kupić dokładnie taki sam model. Na szczęście biustonosz baltica bez problemu znalazłam w internecie.
Awatar użytkownika
urodziwa

Post autor: urodziwa »

Dobre stroje kąpielowe damskie dwuczęściowe zapewniają wygodę i świetny wygląd. Jestem ich zwolenniczką od wielu lat, jendak rozumiem, że niektóre kobiety wolą wariant dwuczęściowy.
Kiśka

Post autor: Kiśka »

Warto zwrócić uwagę na taki sklep z bielizną damską jak https://valetta.pl/ ponieważ przygotowali sporo propozycji w zakresie pięknej oraz wygodnej bielizny. Poza tym udaje im się zapewnić przystępne ceny, więc naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona i w przyszłości jeszcze skorzystam, może akurat znajdę dla siebie jakiś strój do ćwiczeń bo planuję zacząć przygodę z bieganiem :)
Nuśka33

Post autor: Nuśka33 »

Myślę, że warto abyście zwrócili uwagę na Valetta, ponieważ przygotowali sporo propozycji w zakresie pięknej oraz wygodnej bielizny. Poza tym udaje im się zapewnić przystępne ceny, więc naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona i w przyszłości jeszcze skorzystam.
Awatar użytkownika
kasiakowa06

Post autor: kasiakowa06 »

urodziwa pisze: ↑06 sie 2020, 12:47 Kupuje sklep.feba.pl/stroje-kapielowe-jednoczesciowe-kostiumy-damskie]kostiumy kąpielowe jednoczęściowe z dobrych materiałów. Właśnie w takich strojach pływa mi się najlepiej i moja figura też nieźle się w nich prezentuje.
To powiem Ci, ze mam łatwiej, bo interesuje mnie tylko pływanie na desce, a tu są potrzebne stroje z pianki ;) Zawsze wygląda się w nich dobrze :D Tu robię zakupy: https://nafali24.pl/

Obrazek
Surf

Post autor: Surf »

Jeśli szukacie strojów do uprawianie Kitesurfingu to polecam sprawdzić ofertę szkoły FunSurf która oferuję kursy kitesurfingu oraz wypożyczanie sprzętu do surfingu.
ODPOWIEDZ