Stroje kąpielowe?
Opowiadamy o modzie i stylizacjach na nowe sezony. Opowiadamy o markach, sklepach i ulubionych ciuchach. Dzielimy się opiniami i przestrzegamy przed marną jakością!
- maksik
Stroje kąpielowe?
Wakacje a co za tym idzie plaża i może. Ale nie tylko. Szukam wiec wygodnego i fajnego stroku kąpielowego, jednoczęściowego. Gdzie warto zaglądać by może coś kupić? Na https://tricentre.pl/product-pol-2953-F ... Panda.html znalazłam taki, czy ktoś z Was może ma ten model i może podzielić się opinią?
- Ania252
Re: Stroje kąpielowe?
Tez poszukuję stroju kapielowego, bo za tydzień szykują nam się wczasy nad morzem. Poszukuję stroju dwuczęściowego, który będzie nie tylko ładny, ale i wygodny. Takie stroje widziałam niedawno tutaj - https://triumfomania.pl/stroje-kapielow ... ey-hipster Wiele wzorów bardzo mi się spodobało i raczej nie będę miała problemów żeby jakiś wybrać dla siebie czy dopasować rozmiar.
- SerenadaOPoranku
- Kontakt:
Post autor: SerenadaOPoranku »
Niektórzy nie wiedzą co to jest poliester i głoszą jakieś dziwne teorie. Poliester to jest idealna tkanina na strój kąpielowy, wszystko ładnie trzyma i można z niego stworzyć najróżniejsze wzory.
Materiały WS-TEX
- Bunia
Ja zdecydowanie preferuję stroje kąpielowe dwuczęściowe. W tym roku bardzo schudłam i niestety biustonosz ze stroju musiałam kupić mniejszy, bo dotychczasowy już się nie nadaje . Ponieważ w poprzednim czułam się bardzo dobrze postanowiłam kupić dokładnie taki sam model. Na szczęście biustonosz baltica bez problemu znalazłam w internecie.
Post autor: Kiśka »
Warto zwrócić uwagę na taki sklep z bielizną damską jak https://valetta.pl/ ponieważ przygotowali sporo propozycji w zakresie pięknej oraz wygodnej bielizny. Poza tym udaje im się zapewnić przystępne ceny, więc naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona i w przyszłości jeszcze skorzystam, może akurat znajdę dla siebie jakiś strój do ćwiczeń bo planuję zacząć przygodę z bieganiem
Post autor: Nuśka33 »
Myślę, że warto abyście zwrócili uwagę na Valetta, ponieważ przygotowali sporo propozycji w zakresie pięknej oraz wygodnej bielizny. Poza tym udaje im się zapewnić przystępne ceny, więc naprawdę jestem pozytywnie zaskoczona i w przyszłości jeszcze skorzystam.
- kasiakowa06
Post autor: kasiakowa06 »
To powiem Ci, ze mam łatwiej, bo interesuje mnie tylko pływanie na desce, a tu są potrzebne stroje z pianki Zawsze wygląda się w nich dobrze Tu robię zakupy: https://nafali24.pl/urodziwa pisze: ↑06 sie 2020, 12:47 Kupuje sklep.feba.pl/stroje-kapielowe-jednoczesciowe-kostiumy-damskie]kostiumy kąpielowe jednoczęściowe z dobrych materiałów. Właśnie w takich strojach pływa mi się najlepiej i moja figura też nieźle się w nich prezentuje.
Post autor: Surf »
Jeśli szukacie strojów do uprawianie Kitesurfingu to polecam sprawdzić ofertę szkoły FunSurf która oferuję kursy kitesurfingu oraz wypożyczanie sprzętu do surfingu.
Wróć do „Bądź trendy! Wszystko o modzie - ciuchy, sklepy, marki”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne