Urządzenie salonu paznokci

Szukasz inspiracji jak urządzić wnętrze? Wiesz o ciekawych projektach? Ciekawych miejscach z dekoracjami do domu? Podziel się wiedzą i doświadczeniem!
Władia

Urządzenie salonu paznokci

Post autor: Władia »

Mam nadzieję niedługo zrealizować swoje marzenie i otworzyć salon stylizacji paznokci. Możecie podrzucić pomysł, jak urządzić taki salon paznokci? Co kupić w pierwszej kolejności?
błysk

Re: Urządzenie salonu paznokci

Post autor: błysk »

W zasadzie to ja się chętnie przekonam od was, jak powinno to wyglądać, bo sama nie mam na to pomysłu. Owszem, podobają mi się płytki z cegły , ale nie wiem, czy to będzie dość dobre posunięcie, zwłaszcza że tak wiele osób myśli o tym, co robić i tak dalej. Może jakieś pomysły dla mnie? Jak to złagodzić żeby jednak było przytulnie?
Kryśminia

Re: Urządzenie salonu paznokci

Post autor: Kryśminia »

Urządzałam niedawno swój salon paznokci i finalnie zdecydowałam się na przepiękną sofę z https://hdfurniture.pl/kategoria-produk ... icerowane/ Która pięknie wpisała się do mojego pudrowego wnętrza :) klienki są bardzo zadowolone i w sumie zawsze pytają, skąd ona jest :D Wygląda ona świetnie, nie wiem, czy w takim stylu nie kupie sobie łóżka do sypialni :D
ODPOWIEDZ