okna okna Drutex

Szukasz inspiracji jak urządzić wnętrze? Wiesz o ciekawych projektach? Ciekawych miejscach z dekoracjami do domu? Podziel się wiedzą i doświadczeniem!
Awatar użytkownika
szparag

okna okna Drutex

Post autor: szparag »

W każdym domu bardzo ważnym elementem jego wystroju są także okna. Dlatego też producenci prześcigują się w coraz to nowszych ich odsłonach. Jednak moim zdaniem najlepsze okna mają w firmie Drutex. Tylko u nich znajdziemy bardzo solidne i trwałe okna na każda kieszeń. My kupowaliśmy właśnie tam okna do domu już jakiś czas temu i do tej pory nic się z nimi nie dzieje. Poza tym bardzo łatwo i bezproblemowo je się myje, a to także bardzo ważny atut okien
Awatar użytkownika
omenga

Re: okna okna Drutex

Post autor: omenga »

Masz racje solidne okna PCV są bardzo ważne w domu dlatego powinniśmy wybrać dobrego produenta. Na spokojnie porównac sobie oferty 2-3 firm bo to jednak wybór na lata i nie mały wydatek ;)
Awatar użytkownika
ola123

Post autor: ola123 »

Nie miałam nigdy styczności z oknami tej marki, ale myślę że firma nie ma aż takiego znaczenia w przypadku okien jak ich odpowiednie ocieplenie i paramtert jakim jest współczynnik przenikania ciepła okna :) Sama nie zwracałam nigdy na tą kwestię uwagi a jest niesamowicie istotna!
Awatar użytkownika
malutka

Post autor: malutka »

No niestety, ja wam nie pomogę, bo też szukam. I raczej na okna teraz już kogoś mam, ale gorzej z drzwiami i bramami. Dodam, że ci, u których mam mieć okna. nie mają niczego szczególnego do zaoferowania pod kątem właśnie bram. No i w sumie tutaj https://kingplast.waw.pl/ już się rozglądałam. ale nie znam tego sklepu. Czy warto tutaj jest się rozglądać?
pięćzer

Post autor: pięćzer »

Byliśmy w Drutex, OknoPlus i Oknoplast, ale najładniejszy profil znaleźliśmy w Oknoplaście winergetic premium i to tak zamówiliśmy okna do domu. Po prostu najbardziej w naszym typie i fajny wybór kolorów oklein.
ODPOWIEDZ