Obraz do Sypiali

Szukasz inspiracji jak urządzić wnętrze? Wiesz o ciekawych projektach? Ciekawych miejscach z dekoracjami do domu? Podziel się wiedzą i doświadczeniem!
Wikoł87

Obraz do Sypiali

Post autor: Wikoł87 »

Najlepsze zdjęcia gór do wykorzystania jako obraz do sypialni. Znajdą Państwo na mojej stronie kilka tysięcy zdjęć, które idealnie nadają się na obraz na płótnie w różnych rozmiarach. Na zachętę kilka zdjęć :D :D :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Grażka

Re: Obraz do Sypiali

Post autor: Grażka »

Mi również marzy się ostatnio w sypialni jakiś fajny, duży obraz surrealizm to zdecydowanie mój ulubiony kierunek w sztuce, więc z całą pewnością zdecyduję się właśnie na obraz w tym stylu. A Wy jakie kierunki w malarstwie najbardziej lubicie? Macie swoje ulubione?
Zośka

Post autor: Zośka »

Z doświadczenia polecam Ci obrazy canvas, u mnie wisi już od kilku lat, a kolory nadal tak samo intensywne. Zamawiałam na internecie, bo ceny są najkorzystniejsze moim zdaniem. Wybór też jest całkiem spory, także na pewno dopasujesz coś do swojego stylu w mieszkaniu.
Awatar użytkownika
Kamara

Post autor: Kamara »

Zdjęcie to nie obraz, tak tylko mówię. Ale co się komu podoba, ja raczej takich zdjęć bym nie wybrała, chyba że to sypialnia w stylu bardziej nowoczesnym to tak. Powiem tyle - najlepiej wybrać to co, nam się podoba i co będzie pasowało po prostu do wnętrza.
aśka mm

Post autor: aśka mm »

No ja nie chciałam jakiegoś miszmaszu, dlatego sprawdzałam, co teraz jest popularne: https://www.numo.pl/artykul/popularne-m ... kan-134283 i porównywałam to z tym, co mi się podoba. Okazało się, że te motywy mi odpowiadają, a nawet pasują do wystroju wnętrza w mojej sypialni :).
ODPOWIEDZ