meble na wymiar od George Azzar

Szukasz inspiracji jak urządzić wnętrze? Wiesz o ciekawych projektach? Ciekawych miejscach z dekoracjami do domu? Podziel się wiedzą i doświadczeniem!
Awatar użytkownika
septina

meble na wymiar od George Azzar

Post autor: septina »

Witajcie :) czy macie w swoich domach czy biurach meble robione na wymiar przez polskiego producenta George Azzar? Jeśli tak bardzo proszę o informację, mam kilka pytań :)
Awatar użytkownika
tamaraa

Re: meble na wymiar od George Azzar

Post autor: tamaraa »

ja mam kilka rzeczy od nich :) pytaj zatem, jak tylko będzie taka możliwość to chętnie pomogę :)
Grażka

Post autor: Grażka »

Mi ostatnio udało się zamówić bardzo ładne meble do mojej garderoby w sklepie internetowym https://sklepabcmeble.pl/426-meble-do-garderoby. Dużo za nie nie zapłaciłam, a meble okazały się naprawdę świetnej jakości ;) Tak więc jeśli tylko macie chwilę wolnego czasu, to polecam i Wam się tam rozejrzeć ;)
Awatar użytkownika
septina

tamaraa pisze: ↑27 gru 2019, 14:08 ja mam kilka rzeczy od nich :) pytaj zatem, jak tylko będzie taka możliwość to chętnie pomogę :)
o super, fajnie :) chciałam przede wszystkim zapytać o jakość tych mebli. Sa okej ? Ja do tej pory kupowałam meble w sieciówkach i tu wiadomo, bywa róznie. teraz zależało mi jednak na czymś porządnym i na lata. Tu podoba mi się to, ze klient sam może wybrać pasujący mu rozmiar, wygląd itd.
Awatar użytkownika
tamaraa

Jakośc świetna, sam producent daje na swoje meble aż 100 lat gwarancji a to raczej rzadko spotykane :) widać, ze wszystko robione jest ręcznie :) Kolejny plus za sprawną realizację zamówień i darmową dostawę.
Awatar użytkownika
zlotka

Post autor: zlotka »

też polecam tą firmę, kupowaliśmy u nich biurka do firmy ( wszystkie robione na zamówienie i pod konkretny wymiar). Eleganckie a przy tym bardzo stylowe meble. jak masz coś na oku to się nawet nie zastanawiaj :)
Awatar użytkownika
septina

dzieki kochane za odpowiedzi, utwierdziłyście mnie tylko w przekonaniu, że warto je zamówić i tak tez uczyniłam :) teraz czekam cierpliwie na kuriera ;p
Awatar użytkownika
tamaraa

hehe nie ma sprawy, grunt, ze się zdecydowałaś i za kilka tygodni bedziesz sie cieszyć nowymi mebelkami. To niezła frajda jest ;p aż mi się zachciało znów coś kupić hehe
Awatar użytkownika
septina

Za kilka dni meble powinny być już u mnie, nie mogę się doczekać :) w międzyczasie przeglądałam opinie w sieci i kurcze widziałam, ze mnóstwo osób ich poleca :)
ODPOWIEDZ