jaki szlaban?

Szukasz inspiracji jak urządzić wnętrze? Wiesz o ciekawych projektach? Ciekawych miejscach z dekoracjami do domu? Podziel się wiedzą i doświadczeniem!
Awatar użytkownika
Danko_71

jaki szlaban?

Post autor: Danko_71 »

Szukam czegoś takiego jak szlabany na parking pod firmą. Wiele osób korzysta z naszego parkingu a potem nasi klienci nie mają gdzie zaparkować. Więc padł pomysł szlabanów. Polecicie jakieś?
Renatka

Re: jaki szlaban?

Post autor: Renatka »

Ja zdecydowałam się na system parkingowy od taab Pracownicy pomogli mi wybrać idealne rozwiązanie, zgodnie z moimi preferencjami. Praca wykonana bardzo dobrze. Zdecydowałam się na kamery i szlaban , żeby kontrolować kto wjeżdża, a kto wyjeżdża. Bardzo ważne jest dla mnie bezpieczeństwo moje i pracowników. Firma Taab pomogła mi zrealizować moją wizję , jak ma wyglądać ten parking, udzielając przy tym fachowych porad i wsparcia w razie wszelkich wątpliwości :)
alaa

Re: jaki szlaban?

Post autor: alaa »

Jeśli idzie o kwestie związane z wyposażeniem parkingowym, wydaje się, że https://taab.pl/ może stanowić atrakcyjną opcję. Oferta tego dostawcy wydaje się być bardzo szeroka, a oferowane urządzenia cieszą się renomą, co sprawia, że są godne uwagi.
ODPOWIEDZ