Ekspres do kawy

Szukasz inspiracji jak urządzić wnętrze? Wiesz o ciekawych projektach? Ciekawych miejscach z dekoracjami do domu? Podziel się wiedzą i doświadczeniem!
Awatar użytkownika
Hortensja1999

Ekspres do kawy

Post autor: Hortensja1999 »

Czy komuś z Was udało się już kupić jakiś sprzęt w promocji z okazji black week? Ja poluję na ekspres ciśnieniowy z młynkiem i koniecznie spieniaczem do mleka. Dlatego, jeśli macie gdzieś na oku fajne promocje, to będę wdzięczna za podrzucenie linków, chętnie się z nimi zapoznam :) Mam nadzieję, że uda się kupić coś w fajnej cenie, zobaczymy :)
Awatar użytkownika
klejka

Re: Ekspres do kawy

Post autor: klejka »

Nie zapomnij również o zakupie odpowiednich części czy akcesoriów do swojego ekspresu. Od siebie polecam przede wszystkim filtry do ekspresów dzięki którym kawa będzie znacznie smaczniejsza.
natx1

Post autor: natx1 »

Świetnie, że polujesz na ekspres ciśnieniowy z młynkiem i spieniaczem do mleka – to naprawdę idealne połączenie dla miłośników kawy! Ja też niedawno szukałam podobnego sprzętu i trafiłam na coś, co mogłoby Cię zainteresować.

Chociaż nie jest to sam ekspres, bardzo polecam młynek fellow opus , który znalazłam na Ercoffee. Dzięki niemu możesz idealnie zmielić ziarna tuż przed zaparzeniem, co jest kluczowe dla uzyskania pełni smaku i aromatu. Do tego można go łatwo połączyć z każdym ekspresem ciśnieniowym, który ma spieniacz do mleka.
Tarzan

Post autor: Tarzan »

W sklepie można znaleźć szeroką gamę kaw pochodzących z różnych części świata, co pozwala na eksperymentowanie z różnorodnymi smakami i aromatami. W ofercie są zarówno kawy single origin, jak i starannie skomponowane mieszanki. Pasjonaci kawy mogą znaleźć produkty dostosowane do każdego rodzaju ekspresu, więcej na ten temat można przeczytać tutaj https://sklepagm.pl/odkamienianie-ekspresu/. W sklepie dostępne są także różnorodne akcesoria, które ułatwiają przygotowanie idealnego naparu.
ODPOWIEDZ