Ciekawe dekoracje ścienne

Szukasz inspiracji jak urządzić wnętrze? Wiesz o ciekawych projektach? Ciekawych miejscach z dekoracjami do domu? Podziel się wiedzą i doświadczeniem!
Awatar użytkownika
Dymfna-94

Ciekawe dekoracje ścienne

Post autor: Dymfna-94 »

Jakie dekoracje proponujecie umieścić na ścianach, żeby nieco urozmaicić wystrój? Mnie bardzo podobają się designerskie fototapety i myślę, że właśnie na takie rozwiązanie bym się zdecydowała. Co sądzicie? Ktoś z was ma w domu fototapetę?
Awatar użytkownika
kasiakowa06

Re: Ciekawe dekoracje ścienne

Post autor: kasiakowa06 »

Dymfna-94 pisze: ↑20 cze 2021, 14:46 Jakie dekoracje proponujecie umieścić na ścianach, żeby nieco urozmaicić wystrój? Mnie bardzo podobają się surprint.pl/fototapety/wzory-designerskie designerskie fototapety i myślę, że właśnie na takie rozwiązanie bym się zdecydowała. Co sądzicie? Ktoś z was ma w domu fototapetę?
Zdecydowanie kładź fototapety! to daje mega aranżację przestrzeni! Polecam tapety od: https://www.outlet-tapet.pl/

Obrazek
agniecha26

Re: Ciekawe dekoracje ścienne

Post autor: agniecha26 »

Ja preferuję dyskretne, gustowne i niebanalne ozdoby. Ściany w salonie udekorowałam wiszącym zegarem z kryształkami oraz eleganckimi kinkietami Azzardo. Rzeczy te zamówiłam ze sklepu Indelo. Wyróżniają się świetną jakością i naprawdę wysokimi walorami estetycznymi. Planuję w Indelo kupić jeszcze więcej przedmiotów związanych z wyposażeniem wnętrz, na pewno będą to tekstylia domowe wykonane z wysokiej jakości tkaniny a także akcesoria przydatne w kuchni.
ODPOWIEDZ