Urodowe przygotowania do ślubu

Planujesz swój ślub? Nie możesz zdecydować się na sukienkę ślubną? Chcesz zasięgnąć opinii o wybranej sali weselnej? Borykasz się z wybraniem zaproszeń ślubnych? Nie bądź w tym sam/sama! Dołącz do nas!
Awatar użytkownika
Ligia

Urodowe przygotowania do ślubu

Post autor: Ligia »

Wprawdzie mój ślub dopiero w przyszłym roku, ale wydaje mi się, że warto już teraz zacząć nieco bardziej "konkretne" przygotowania. Wymarzyłam sobie suknię ślubną z odkrytymi plecami, więc koniecznie muszę zadbać o swoją figurę i to nie tylko dietą (chociaż jasne, zdaję sobie sprawę, że to jest podstawa), ale też ćwiczeniami - myślę, że dobrze byłoby pomyśleć o ćwiczeniach siłowych, ciężary bardzo dobrze wpływają na kształtowanie sylwetki. Dodatkowo planuję zapisać się na zabiegi modelujące ciało, otworzyli u nad niedawno Klinikę Medycyny Estetycznej, ma naprawdę dobre opinie.
perlaa

Re: Urodowe przygotowania do ślubu

Post autor: perlaa »

Natomiast jakbyście szukali piękne, wyjątkowe kreacje na ślub - to zobaczcie sobie chociaż dla porównania propozycje Suknie Boho - tam znajdziecie koronkowe suknie ślubne i nie tylko... Każdy znajdzie coś wyjątkowego dla siebie.
ODPOWIEDZ