sukienka na wesele
Planujesz swój ślub? Nie możesz zdecydować się na sukienkę ślubną? Chcesz zasięgnąć opinii o wybranej sali weselnej? Borykasz się z wybraniem zaproszeń ślubnych? Nie bądź w tym sam/sama! Dołącz do nas!
- wakons
Re: sukienka na wesele
Sukienkę trzeba dopasować do swojego stylu ale właśnie też figury. W sklepach jest ich mnóstwo, więc najlepiej przymierzyć kilka i sprawdzić, w jakim kroju się czujemy najlepiej. W sklepie merg.pl można kupić sporo sukienek. Będą dobre na różne okazje.
- Mycha
Myślę, że czerwona sukienka to jak najbardziej dobry wybór. Ja w sklepie Lou znalazłam model z rozkloszowanym dołem i odkrytymi ramionami. Duże wrażenie zrobił na mnie też ten gorset z koronki Według sukienka z czerwoną koronką będzie się pięknie prezentować
-
Jeśli szukacie dla siebie jakieś ładnej sukienki, to polecam zajrzeć na stronę internetową https://mewa24.pl/548-sukienki. Mają tam klasyczne, ale jednocześnie oryginalne sukienki, w których na pewno będziecie wyglądać zjawiskowo
- Mycha
Idzie wiosna, dlatego warto włączyć do swojej garderoby więcej kolorów Jeśli chodzi o opcję na wesele, to myślę, że dobrym rozwiązaniem jest sukienka pudrowy róż ellie talya - niezwykle dziewczęca, subtelna i delikatna. Idealna do tańca
- dzusi95
- Kontakt:
Hej, czy Waszym zdaniem sukienka koszulowa to dobra opcja jako kreacja weselna? W połączeniu z dobrymi dodatkami mogłaby dać całkiem fajny efekt, zastanawiam się jednak, czy to nie zbyt mało strojne rozwiązanie. Co myślicie?
- Modna
Na ostatnie wesele, długo szukałam sukienki przeglądałam ich naprawdę dużo. Dopiero 2 tygodnie przed imprezą dowiedziałam się że są lniane sukienki, które naprawdę przypadły mi do gustu. Pierwszy raz zdecydowałam się na taką i teraz wiem, że był to świetny wybór. Na pewno nie była to ostatnia sukienka, którą kupiłam.
- Bodzio12
Jeśli szukacie sukienki na specjalną okazję to koniecznie zobaczcie na stronę https://tono.sklep.pl/pol_m_sukienki_su ... 0-379.html tutaj macie mnóstwo sukienek na różne imprezy okolicznościowe oraz zwiewne letnie. Polecam zobaczyć.
- Ania252
Szukając sukienek na różne okazje warto zajrzeć tutaj - https://greenpoint.pl/21-sukienki Widziałam tam spory wybór najróżniejszego asortymentu, więc przy okazji można poszukać też innych ciuchów za jedną wysyłką. Też ostatnio poszukuję sukienek, bo stwierdziłam, że ładnie można wyglądać nie tylko na specjalne okazje
- Milena_Malczuk
Post autor: Milena_Malczuk »
Ja na ogół szyję suknie mam zaprzyjaźnioną krawcowa i powiem Wam że cenowo wychodzi tak samo jak ze sklepu
Post autor: Ćma »
Wybór sukienki na wesele to wbrew pozorom wcale nie jest taka prosta sprawa. Wiadomo - nie chce się mieć takiej samej kreacji jak inna kobieta, nie mówiąc o tym, by nie przesadzić w którąś stronę - zbyt kuso lub zbyt wieczorowo. Jeśli wesele odbywa się latem, to ja postawiłabym na różową sukienkę. Teraz takie są bardzo modne. Tutaj: https://www.babskiswiat.com.pl/dodatki- ... ienki.html możecie przeczytać, dla kogo pasują, a także - jak je nosić i z czym dopasować.
Post autor: Zośka99 »
Moim zdaniem nic tak dobrze się nie sprawdzi na weselu, jak połączenie sukienka gipiura! Wszystkie koronki są bardzo kobiece i subtelne, a przy tym przewiewne, więc w tańcu nie jest za gorąco i można się świetnie bawić! Ponad to gipiura się nie zemnie i nie pogniecie, więc cały wieczór wyglądasz fenomenalnie
- mik91
Nie tylko sukienka ma tutaj znaczenie, ale również strój Pana Młodego. W dużym stopniu to od niego zależy jak na danej uroczystości będzie się czuł przyszły mąż. Dlatego dobrze jest znaleźć coś pewnego i komfortowego dla niego. Sprawdzone garnitury Bielsko-Biała będą doskonałą propozycją, która przede wszystkim umożliwi dopasowanie na najwyższym poziome.
- Kamara
Pod sukienkę na wesele i ślub trzeba też ubrać odpowiednią bieliznę, która podkreśli naszą figurę. Poczytajcie sobie o gorsetach wyszczuplających na tej stronie: https://www.sklep.justbeck.com.pl/blogs ... roczystosc i tym, jak należy je wybierać, by dobrze wyglądać przy różnych okazjach. Dobra prezentacja na ważnych uroczystościach to jednak podstawa.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne
- ↳ Hand made - wyroby własne - beading - sutasz - dodatki