Studia zaoczne
Planujesz swój ślub? Nie możesz zdecydować się na sukienkę ślubną? Chcesz zasięgnąć opinii o wybranej sali weselnej? Borykasz się z wybraniem zaproszeń ślubnych? Nie bądź w tym sam/sama! Dołącz do nas!
- Lovela2
Studia zaoczne
Zaoczne studia nie są wcale gorsze, ne wiem skąd to mylne przeświadczenie... sama studiuję jak koleżanka powyżej a konkretnie zarządzanie: http://www.wszop.edu.pl/oferta-edukacyj ... 320,54,259 a jest to kierunek łączący wiedzę ekonomiczną (finanse, marketing, prawo gospodarcze) z wiedzą psychologiczną. Studia dotyczą prawidłowości oraz problemów związanych z funkcjonowaniem organizacji i instytucji publicznych.
- jola890
Re: Studia zaoczne
Widziałam, że na tej uczelni też jest opcja studiowania zaocznego, więc myślę, że możecie się zdecydować, jeśli tylko jest u Was taka potrzeba. Warto przede wszystkim wybrać kierunek, który ułatwi nam start np. w nasze życie zawodowe.
- halucynoza
Post autor: halucynoza »
Zgadzam się z wypowiedzią poprzedniego użytkownika. Wydaje mi się, że ma rację.
Jeżeli nie ma w tym żadnego sensu (...) to tym lepiej, bo świat nie musi się biedzić nad tym, by go znaleźć.
- damain
Nie wyciągniesz stąd żadnej konkretnej rady. Każdy myśli pod tym względem na swój sposób. Sam postaram się znaleźć rozwiązanie.
Co za różnica, czy nie żyjemy, czy po prostu żyjemy i nie mamy o tym pojęcia?
- Kati38
Wybór studiów jest bardzo ważny, bo w większości przypadków od tego zależy to co będzie się w życiu robiło. A podczas studiów najlepiej jest mieszkać w akademiku, ponieważ tam można poznać wspaniałych ludzi. Mogę polecić dom studencki Kraków - https://unibase.pl/ gdzie na pewno spędzicie pięknie czas studencki i zyskacie prawdziwych przyjaciół. Mieszkanie w akademiku to nie tylko wieczna zabawa, ale także wspóla nauka czy dzielenie się notatkami.
- bratek
Warto zastanowić się nad wyborem studiów tak by po latach nauki otwierały nam nie tylko drzwi do przyszłości ale także były przyjemnością. Ale zanim dojdzie do studiów trzeba się dobrze przygotować do matury bo to ona tak naprawdę otwiera pierwsze drzwi. Widziałam na https://www.taniaksiazka.pl/t/matura-chemia-2019 dużo ciekawych książek które pomogą się dobrze przygotować na ten ważny egzamin życiowy.
-
Moim zdaniem oprócz studiów warto również zadbać o znajomość języków obcych, zwłaszcza języka angielskiego i zapisać się na jakiś kurs w szkole językowej. Co powiecie na ten, o którym mowa na stronie https://www.profi-lingua.pl/kursy-jezyk ... -doroslych? Taka wiedza przyda Wam się w życiu na pewno Znajomość angielskiego to podstawa w dzisiejszych czasach
- Koralik
Każda możliwość uczenia się czy to na studiach zaocznych czy na kursie językowym będzie wpływać na nasz rozwój i dawać większą pewność siebie. Najważniejsze by pogłębiać wiedzę w kierunkach jakie nas interesują.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne
- ↳ Hand made - wyroby własne - beading - sutasz - dodatki