sklep diamondsky-opinie

Planujesz swój ślub? Nie możesz zdecydować się na sukienkę ślubną? Chcesz zasięgnąć opinii o wybranej sali weselnej? Borykasz się z wybraniem zaproszeń ślubnych? Nie bądź w tym sam/sama! Dołącz do nas!
Awatar użytkownika
marlenka

sklep diamondsky-opinie

Post autor: marlenka »

Hej w obecnej sytuacji jestem zmuszona zamówić obrączki ślubne online. Troszkę szukałam w internecie i w oko wpadł mi sklep https://diamondsky.pl zamawiał ktoś może obrączki ślubne u tego jubilera?
Awatar użytkownika
zaq12wsx

Re: sklep diamondsky-opinie

Post autor: zaq12wsx »

Polecam tego jubilera diamondsky zamawiałam u nich obrączki jak i biżuterię, wszystko bardzo dobrej jakości służy mi do dnia dzisiejszego. Zresztą jubiler również ma bardzo konkurencyjne ceny
Awatar użytkownika
marlenka

Post autor: marlenka »

zaq12wsx pisze: ↑24 mar 2020, 12:18 Polecam tego jubilera diamondsky zamawiałam u nich obrączki jak i biżuterię, wszystko bardzo dobrej jakości służy mi do dnia dzisiejszego. Zresztą jubiler również ma bardzo konkurencyjne ceny
Dzięki za informację, właśnie znalazłam przypadkowo tego jubilera widzę że mają spory wybór obrączek w dobrych cenach. Wiadomo że obrączki kupuje się już na całe życie także zależy mi aby była dobrej jakości
Awatar użytkownika
zaq12wsx

Post autor: zaq12wsx »

na diamonsky produkty są naprawdę dobrej jakości także śmiało możesz kupować obrączki posłużą na pewno bardzo długi czas i będą w idealnym stanie.
Awatar użytkownika
kobietazklasa

Post autor: kobietazklasa »

Ta jest prześliczna https://diamondsky.pl/produkty/obraczki ... proby-585/ wesele mamy w sierpniu także myślę że zamówię właśnie ten model obrączki. Widziałam podobne u innego jubilera, ale były droższe.
ODPOWIEDZ