Muzyka na wesele
Planujesz swój ślub? Nie możesz zdecydować się na sukienkę ślubną? Chcesz zasięgnąć opinii o wybranej sali weselnej? Borykasz się z wybraniem zaproszeń ślubnych? Nie bądź w tym sam/sama! Dołącz do nas!
Muzyka na wesele
Post autor: majkoś »
Pomimo tego, że moje wesele dopiero za rok, już powoli sobie wszystko planuję. Między innymi robię listę piosenek dla DJa. Znalazłam stronę, na której jest lista przebojów disco polo a wiadomo, że taka muzyka na wesele sprawdza się najlepiej
- Elenka
Re: Muzyka na wesele
Mamy takie czasy, że wynajęcie sali weselnej i zespołu jest niemożliwe. Warto pomyśleć o zorganizowaniu imprezy w plenerze. W takim wypadku przydadzą się pułapki basowe, które poprawiają akustykę i zapobiegają zakolorowaniu dźwięku. Ja znalazłam takie https://www.mega-acoustic.pl/oferta/pulapki-basowe/ . Firma jest znana i ma wieloletnie doświadczenie w tej kwestii.
Post autor: djśpiew23 »
Jeśli szukacie oprawy muzycznej na jakieś większe wydarzenia to poelcam dj na wesele częstochowa ja korzystałam z ich usług na moim weselu. Bawiłam się wyśmienicie ponieważ bardzo fajną muzykę oferowali i w dodatku bawili się przy niej wszyscy. W dodatku pani wokalistka śpiewała cudownie. Polecam
- SerenadaOPoranku
- Kontakt:
Post autor: SerenadaOPoranku »
Warto sprawdzić także gdzie w Świdwinie kupić torbę młodzieżową. Dla mnie to jest konieczna torba do noszenia na co dzień.
Materiały WS-TEX
Post autor: aśka »
macie jakiś mądry pomysł co zamiast kwiatów na ślub?
Zastanawiam się albo nad alkoholem albo może porcelaną? Sama nie wiem... pomocy! To ślub mojej siostry
Zastanawiam się albo nad alkoholem albo może porcelaną? Sama nie wiem... pomocy! To ślub mojej siostry
a macie jakiś pomysł na ciekawe prezenty dla gości ślubnych? Myslałam może o magnesach albo świeczkach? Chętnie dowiem się co wy podarowaliście swoim gościom
a macie jakiś pomysł na ciekawe prezenty dla gości ślubnych? Myslałam może o magnesach albo świeczkach? Chętnie dowiem się co wy podarowaliście swoim gościom
Post autor: małwa »
W sumie ja to nie mam pojęcia, kto u nas będzie grał muzyke. Mieliśmy kogoś w domu, kto się tym mógł zająć, ale wyjechał i na razie na to opcji nie ma. Dobrze, że chociaż Fotografia Ślubna Gliwice jest u nas dobra. To się zdecydujemy właśnie na coś takiego . I każda Wasza sprawa będzie przydatna, ale też wiele spraw już będziemy mieli załatwionych.
-
A skoro już o weselu mowa, to gdzie zaopatrywaliście się w różnego rodzaju akcesoria weselne? Czy ktoś z Was korzystał może z oferty sklepu internetowego Happenings.pl? Moim zdaniem oferta ta jest całkiem atrakcyjna, do wyboru jest tam naprawdę całe mnóstwo różnych gadżetów
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne
- ↳ Hand made - wyroby własne - beading - sutasz - dodatki