Muzyka na wesele

Planujesz swój ślub? Nie możesz zdecydować się na sukienkę ślubną? Chcesz zasięgnąć opinii o wybranej sali weselnej? Borykasz się z wybraniem zaproszeń ślubnych? Nie bądź w tym sam/sama! Dołącz do nas!
majkoś

Muzyka na wesele

Post autor: majkoś »

Pomimo tego, że moje wesele dopiero za rok, już powoli sobie wszystko planuję. Między innymi robię listę piosenek dla DJa. Znalazłam stronę, na której jest lista przebojów disco polo a wiadomo, że taka muzyka na wesele sprawdza się najlepiej ;)
Awatar użytkownika
Elenka

Re: Muzyka na wesele

Post autor: Elenka »

Mamy takie czasy, że wynajęcie sali weselnej i zespołu jest niemożliwe. Warto pomyśleć o zorganizowaniu imprezy w plenerze. W takim wypadku przydadzą się pułapki basowe, które poprawiają akustykę i zapobiegają zakolorowaniu dźwięku. Ja znalazłam takie https://www.mega-acoustic.pl/oferta/pulapki-basowe/ . Firma jest znana i ma wieloletnie doświadczenie w tej kwestii.
djśpiew23

Post autor: djśpiew23 »

Jeśli szukacie oprawy muzycznej na jakieś większe wydarzenia to poelcam dj na wesele częstochowa ja korzystałam z ich usług na moim weselu. Bawiłam się wyśmienicie ponieważ bardzo fajną muzykę oferowali i w dodatku bawili się przy niej wszyscy. W dodatku pani wokalistka śpiewała cudownie. Polecam
Awatar użytkownika
SerenadaOPoranku
Kontakt:

Post autor: SerenadaOPoranku »

Warto sprawdzić także gdzie w Świdwinie kupić torbę młodzieżową. Dla mnie to jest konieczna torba do noszenia na co dzień.
Materiały WS-TEX
aśka

Post autor: aśka »

macie jakiś mądry pomysł co zamiast kwiatów na ślub?
Zastanawiam się albo nad alkoholem albo może porcelaną? Sama nie wiem... pomocy! To ślub mojej siostry
aśka

a macie jakiś pomysł na ciekawe prezenty dla gości ślubnych? Myslałam może o magnesach albo świeczkach? Chętnie dowiem się co wy podarowaliście swoim gościom :)
aśka

a macie jakiś pomysł na ciekawe prezenty dla gości ślubnych? Myslałam może o magnesach albo świeczkach? Chętnie dowiem się co wy podarowaliście swoim gościom :)
małwa

Post autor: małwa »

W sumie ja to nie mam pojęcia, kto u nas będzie grał muzyke. Mieliśmy kogoś w domu, kto się tym mógł zająć, ale wyjechał i na razie na to opcji nie ma. Dobrze, że chociaż Fotografia Ślubna Gliwice jest u nas dobra. To się zdecydujemy właśnie na coś takiego . I każda Wasza sprawa będzie przydatna, ale też wiele spraw już będziemy mieli załatwionych.
Grażka

Post autor: Grażka »

A skoro już o weselu mowa, to gdzie zaopatrywaliście się w różnego rodzaju akcesoria weselne? Czy ktoś z Was korzystał może z oferty sklepu internetowego Happenings.pl? Moim zdaniem oferta ta jest całkiem atrakcyjna, do wyboru jest tam naprawdę całe mnóstwo różnych gadżetów ;)
ODPOWIEDZ