Jak poprawić cerę przed ślubem
Planujesz swój ślub? Nie możesz zdecydować się na sukienkę ślubną? Chcesz zasięgnąć opinii o wybranej sali weselnej? Borykasz się z wybraniem zaproszeń ślubnych? Nie bądź w tym sam/sama! Dołącz do nas!
- Oceania
Jak poprawić cerę przed ślubem
Hej! Muszę się z Wami podzielić moim odkryciem - przed ślubem zmagałam się z problemami cery, miałam mnóstwo niedoskonałości, zaskórników, cięzko było mi utrzymać skóre w optymalnym stanie. Koleżanka poleciła mi krem na dzień z oleju pestek pomidorów - POMIDORO. Zdesperowana, sięgnęłam po ten krem. Byłam wtedy dość mocno zestresowana, co wiadomo, nie pomaga, więc i cera była w fatalnym stanie. Po dwóch tygodniach stosowania codziennie tego kremu, zyskałam nową skóre! Naprawde, aż sama byłam w szoku. Miałam znacznie mniej niedoskonałości, skóra przestała się tak świecić i w końcu czułam że jest nawilżona. Dlatego postanowiłam podzielić się z wami moim doświadczeniem. Jesli też zmagacie się przed ślubem z problemami skóry, sięgnijcie po krem POMIDORO, kupicie go np. w http://pachnacakraina.com
- Milena_Malczuk
Re: Jak poprawić cerę przed ślubem
Post autor: Milena_Malczuk »
Kremy, oliwki i inne specyfiki niewiele dają - tak na prawdę trzeba dbać od środka. Ja przed ślubem piłam dużo świeżo wyciskanego soku z marchwi cera poprawiła się nieporównywalnie
- meryntrant
Post autor: meryntrant »
Wiecie, że cera głównie traci blask od niezdrowej diety oraz papierosów? Jeżeli próbowaliście rzucić palenie, ale wam nie wyszło, to może spróbujcie przy pomocy desmoxan ? Według mnie, to bardzo pomocne kapsułki, które faktycznie pozytywnie wpływają na nasz organizm.
- teriada
Nawilżenie skóry sprawi, że skóra będzie wyglądała na zdrową. Na pewno trzeba na to postawić i dlatego wybieram teraz olejek witaminowy balansujący do ciała HB. Już jakiś czas się nim smaruję i moja skóra stała się odżywiona. Delikatnie pielęgnuje skórę.
- breszka
moze warto byloby skorzystac z dobrodziejstw jakie daje medycyna estetyczna? jakies fajne zabiegi nawilzajace, ujedrniajace, teraz sa spore mozliwosci, w Dermed w Krakowie maja fajna oferte, duzy wybor zabiegow, przystepne ceny
- ananasik
Polecam zabiegi przy użyciu naturalnego kwasu hialuronowego Restylane Skinboosters, który bardzo szybko daje efekty odświeżenia cery utrzymujące się aż do 12 miesięcy. Dzięki naturalnemu składnikowi, proces gojenia jest tak naprawdę automatyczny . Sam preparat jest bardzo bezpieczny, co oczywiście jest poparte licznymi badaniami klinicznymi.
- asanka
U mnie z trądzikiem był naprawdę duży problem, kompleksy przez to nawet miałam. To co stosowałam, smarowałam to nie przynosiło efektu jakiego bym oczekiwała. Dopiero jak ginekolog mi doradził antykoncepcję to zmiany powoli zaczęły znikać. Ja akurat belarę mam i teraz to sama potwierdzić mogę, że faktycznie takie tabletki anty poprawiają cerę i to bardzo.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne
- ↳ Hand made - wyroby własne - beading - sutasz - dodatki