Życie erotyczne - zabawki

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Awatar użytkownika
Milenna88

Życie erotyczne - zabawki

Post autor: Milenna88 »

Jeśli chcielibyście urozmaicić swoje życie erotyczne to zdecydowanie mogę polecić Wam, abyście zwrócili uwagę na https://www.bad-wolf.com.pl/ ponieważ można trafić u nich na wyjątkowe rozwiązania o które ciężko w przypadku konkurencji. Poza tym pozwalające spełnić swoje skryte marzenia i też wpłynąć na intensywność doznań.
Awatar użytkownika
pikipiki

Re: Życie erotyczne - zabawki

Post autor: pikipiki »

Nie trzeba od razu sięgać po zabawki, chociaż nie mówię że to jest złe rozwiązanie. Ale warto też wydać troszkę kaski na bieliznę erotyczną https://lovita.pl/collections/bodystocking :) To co miłe dla oka też ma ogromne znaczenie w sypialni
Czesław

Post autor: Czesław »

A próbowaliście czegoś takiego jak hiszpańska mucha? U mnie sprawdza się świetnie. Dużo bardziej intensywne doznania, libido skacze momentalnie do maksimum i dużo większa wrażliwość na dotyk. Naprawdę świetne rozwiązanie, jeżeli chcecie więcej ognia w sypialni.
Miruś73

Post autor: Miruś73 »

Sporo osób kupuje gadżety erotyczne aby urozmaicić życie seksualne. Według mnie warto rzucić okiem na https://loris.pl/1545-rozowa-pojedyncza ... y-42g.html ponieważ w tym sklepie znajdziecie bardzo duży wybór kulek gejszy, które są coraz częściej kupowane.
Awatar użytkownika
asanka

Post autor: asanka »

Jeśli jedna i druga strona akceptuje różne zabawki erotyczne to jak najbardziej mogą być one doskonałym urozmaiceniem. Dla niektórych może to być wstydliwy temat, ale zupełnie niepotrzebnie. Szczerze polecam ;) U mnie jeszcze dużo dała antykoncepcja którą stosuję. W końcu seks powinien dawać przyjemność, stres przed wpadką może wszystko popsuć.
Miśka2

Post autor: Miśka2 »

asanka pisze: ↑17 paź 2021, 14:19 Jeśli jedna i druga strona akceptuje różne zabawki erotyczne to jak najbardziej mogą być one doskonałym urozmaiceniem. Dla niektórych może to być wstydliwy temat, ale zupełnie niepotrzebnie. Szczerze polecam ;) U mnie jeszcze dużo dała antykoncepcja którą stosuję. W końcu seks powinien dawać przyjemność, stres przed wpadką może wszystko popsuć.
Nie można się nie zgodzić z tym co napisałaś. Mnie zbliżenia właśnie często stresują, czasem nawet ich unikam. Już nie raz myślałam żeby wybrać się do ginekologa po jakąś skuteczną antykoncepcję.
Awatar użytkownika
asanka

Miśka2 pisze: ↑24 paź 2021, 22:00
asanka pisze: ↑17 paź 2021, 14:19 Jeśli jedna i druga strona akceptuje różne zabawki erotyczne to jak najbardziej mogą być one doskonałym urozmaiceniem. Dla niektórych może to być wstydliwy temat, ale zupełnie niepotrzebnie. Szczerze polecam ;) U mnie jeszcze dużo dała antykoncepcja którą stosuję. W końcu seks powinien dawać przyjemność, stres przed wpadką może wszystko popsuć.
Nie można się nie zgodzić z tym co napisałaś. Mnie zbliżenia właśnie często stresują, czasem nawet ich unikam. Już nie raz myślałam żeby wybrać się do ginekologa po jakąś skuteczną antykoncepcję.
Powiem szczerze, że dla mnie to duża różnica i jeśli myślisz o antykoncepcji to zdecydowanie warto się wybrać do ginekologa. Dobierze odpowiednią metodę.
Miśka2

asanka pisze: ↑26 paź 2021, 22:17
Miśka2 pisze: ↑24 paź 2021, 22:00
Powiem szczerze, że dla mnie to duża różnica i jeśli myślisz o antykoncepcji to zdecydowanie warto się wybrać do ginekologa. Dobierze odpowiednią metodę.
Tak zrobię :) A twoja metoda to jaka? Długo ją stosujesz?
Awatar użytkownika
asanka

@Miśka2, mi na początek ginekolog dobrał tabletki. A, że dobrze się po nich czuję, szybko organizm przyzwyczaił się do hormonów to stosuję je cały czas, czyli już ponad rok. Co prawda na początku mogą pojawić się różne skutki uboczne, ale to przejściowe. Do 3 miesięcy mogą trwać, zależy od organizmu.
Miśka2

asanka pisze: ↑30 paź 2021, 21:07 @Miśka2, mi na początek ginekolog dobrał tabletki. A, że dobrze się po nich czuję, szybko organizm przyzwyczaił się do hormonów to stosuję je cały czas, czyli już ponad rok. Co prawda na początku mogą pojawić się różne skutki uboczne, ale to przejściowe. Do 3 miesięcy mogą trwać, zależy od organizmu.
Dobrze takie rzeczy wiedzieć, dziękuję. A jeszcze jeśli mogę zapytać o nazwę tych tabletek, to zapytam o nie ginekologa.
Awatar użytkownika
asanka

Miśka2 pisze: ↑31 paź 2021, 18:28
asanka pisze: ↑30 paź 2021, 21:07 @Miśka2, mi na początek ginekolog dobrał tabletki. A, że dobrze się po nich czuję, szybko organizm przyzwyczaił się do hormonów to stosuję je cały czas, czyli już ponad rok. Co prawda na początku mogą pojawić się różne skutki uboczne, ale to przejściowe. Do 3 miesięcy mogą trwać, zależy od organizmu.
Dobrze takie rzeczy wiedzieć, dziękuję. A jeszcze jeśli mogę zapytać o nazwę tych tabletek, to zapytam o nie ginekologa.
Pewnie, że możesz :) Moje tabletki to belara, dwuskładnikowe. Mi one bardzo odpowiadają.
Awatar użytkownika
natusia

Post autor: natusia »

Zabawki zabawkami, ale jednak nie ma to jak seks dwójki osób. Dlatego polecam w wolnej chwili zajrzeć na portal https://pl.hustly.eu/ gdzie aż roi się od seks ogłoszeń. Bez względu na swoje preferencje - na pewno znajdziesz coś ciekawego.
Lamińka

Post autor: Lamińka »

Takie seksowne przebrania albo bielizna naprawdę potrafią podkręcić atmosferę. Sama regularnie coś na https://valetta.pl/collections/bodystocking zamawiam i mąż jest zawsze tak samo zachwycony
Lamińka

Post autor: Lamińka »

Spróbujcie sobie chociażby zacząć od seksownej bielizny - https://lovita.pl/collections/bodystocking Moim zdaniem to może pomóc, nie zawsze trzeba od razu iść w farmakologię
Igusiamala

Post autor: Igusiamala »

Zasadniczo ja korzystam z takich zabawek kiedy spotykam się z ludźmi przez adoreo.com/malutka uważam, że warto odwiedzieć i zainteresować się moim profilem. Możemy umówić się na jakieś wspólne zabawy.
ODPOWIEDZ