Wynajem na pokoje czy całych mieszkań?

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Awatar użytkownika
Zofia_76

Wynajem na pokoje czy całych mieszkań?

Post autor: Zofia_76 »

Jedną kawalerkę wynajmuję już, prosta sprawa, ale chcę kupić drugie mieszkanie na wynajem - bardziej traktuję to jako polisę na emeryturę, ale przy okazji chciałabym jak najwięcej zarobić na tym oczywiście. Zastanawiam się czy kupić mieszkanie 2 pokojowe i wynajmować je jakiejś parze, czy mieszkanie 3, 4 pokojowe i wynajmować na pokoje?
Awatar użytkownika
Ulana_88

Re: Wynajem na pokoje czy całych mieszkań?

Post autor: Ulana_88 »

WIęcej zarobisz na wynajmie na pokoje, wiecej się też nalatasz. ale jak Ci się zwolni jedna osoba, to nadal zarabiasz na innych ;) ja operuję mieszkaniami 3 pokojowymi, bo jak mi sie zmieni to wynajmę rodzinie. a druga sprawa, ze nie wszyscy też chcą wynajmować pokój z tyloma innymi wspollokatorami ;)
Awatar użytkownika
Adnan

Post autor: Adnan »

Dokladnie jak pisze Ulana - ja mam dwie kawalerki, jedno 2 pokojowe i jedno 3 i nast bede kupowac 3 pokojowe - lub apartament, bardziej luksusowy
Awatar użytkownika
Jana75

Post autor: Jana75 »

Przyda Ci się dobre szkolenie z inwestowania - https://wiwn.pl/ serdecznie polecam!
Awatar użytkownika
mona

Post autor: mona »

Moim zdaniem warto oddać zarządzanie taką nieruchomością w ręce firmy zewnętrznej. Tu masz taką firmę http://kasante.pl/ . To oni będą się troszczyć o wszelkie tematy związane z najmem, a Ty jedynie będziesz miał z tego korzyści. Zrobią to profesjonalnie, a Tobie odpadnie mnóstwo pracy.
Grażka

Post autor: Grażka »

Jeśli chcecie wynająć mieszkanie za dobrą cenę, powinniście się postarać o dobre zdjęcia tej nieruchomości. Przyda Wam się firma, która świadczy usługi takiej ka fotografia wnętrz Kraków to miasto, gdzie macie sporą konkurencję, ale firma goodFOTO na pewno Wam pomoże ;) Możecie z ich strony liczyć na pełen profesjonalizm :)
ODPOWIEDZ