Wyjazd do Moskwy

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Awatar użytkownika
KamiZłota

Wyjazd do Moskwy

Post autor: KamiZłota »

Tak mi po głowie chodzi czy nie wybrać się bardziej na wschód na wakacje. Może na północ Rosji? Może sama Moskwa. Miasto całkiem ciekawe i sporo można zobaczyć. Co myślicie?
Awatar użytkownika
Mycha

Re: Wyjazd do Moskwy

Post autor: Mycha »

Moskwa robi wrażenie, to na pewno. W tym roku natomiast chce zwiedzić Chorwację, bo już od dawna chodzi mi po głowie..:) jeśli chodzi o zakwaterowanie, to celuje w camping belvedere trogir chorwacja. Ktoś może był?
Awatar użytkownika
Justynka

Post autor: Justynka »

Pomysł fajny .Zwiedziliśmy dużą część Europy,ale do Rosji nie dotarliśmy jeszcze.Zawsze marzyło mi się zobaczyć Moskwę na własne oczy.Zwiedzić cerkwie,Kreml,Plac Czerwony,teart Wielki..Parę razy analizowaliśmy pomysł urlopu w Moskwie,ale jakoś nie umieliśmy zabrać się za organizacje takiego wyjazdu
Awatar użytkownika
Koralik

Post autor: Koralik »

Jeżeli nie byliście to koniecznie się wybierzcie. Ja tam spędzałam tegoroczny Sylwester, a przy okazji troszkę zwiedziłam miasto. Planuję tam wrócić gdyż Moskwa mnie oczarowała.
Awatar użytkownika
KamiZłota

Post autor: KamiZłota »

Koralik pisze: ↑24 lut 2020, 20:53 Jeżeli nie byliście to koniecznie się wybierzcie. Ja tam spędzałam tegoroczny Sylwester, a przy okazji troszkę zwiedziłam miasto. Planuję tam wrócić gdyż Moskwa mnie oczarowała.
Justynka pisze: ↑23 lut 2020, 16:05 Pomysł fajny .Zwiedziliśmy dużą część Europy,ale do Rosji nie dotarliśmy jeszcze.Zawsze marzyło mi się zobaczyć Moskwę na własne oczy.Zwiedzić cerkwie,Kreml,Plac Czerwony,teart Wielki..Parę razy analizowaliśmy pomysł urlopu w Moskwie,ale jakoś nie umieliśmy zabrać się za organizacje takiego wyjazdu

A z kim byłyście w Moskwie?
Awatar użytkownika
Koralik

Post autor: Koralik »

Ja planuję się tam wybrać z Wytwórnią Wypraw. W organizacji Sylwestra świetnie się spisali więc myślę, że i wycieczka z nimi będzie doskonałym planem urlopowym
Awatar użytkownika
Slavka

Post autor: Slavka »

Często jeździcie na wycieczki? U nas dosyć często to się zdarza. Stawiamy na długie, rodzinne wypady, także i na weekendowe wycieczki. Sprawdźcie sobie tu może ofertę od http://www.amos.auto.pl Na pewno ich bagażniki samochodowe przydadzą się przy planowaniu wycieczek.
Grażka

Post autor: Grażka »

Zanim zdecydujecie się na wyjazd do Moskwy, warto byłoby podszkolić trochę swój rosyjski. Profesjonalne kursy językowe również z tego zakresu oferuje m.in Szkoła Językowa ProfiLingua, z której ofertą możecie zapoznać się na stronie internetowej https://www.profi-lingua.pl/. Polecam ;)
ODPOWIEDZ