USG badania diagnostyka najlepsze kliniki

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
ósemka

USG badania diagnostyka najlepsze kliniki

Post autor: ósemka »

Witajcie!
Ten wątek jest po co zeby podzielic sie namiarami na dobre kliniki gdzie mozna wykonac badania typu usg
Wpsujecie wszystkie placowki/ rozne miasta z ktorych korzystacie i z ktorych macie najlepsze wrazenia co do jakosci obslugi, lekarzy, cen etc.
Dzielcie sie namiarami, a na pewno komus sie przydadza!
tęcza

Re: USG badania diagnostyka najlepsze kliniki

Post autor: tęcza »

To może ja zacznę i polecę Wam klinikę w Warszawie, gdzie takie badania usg robią w krótkim czasie (zapisy są w miarę szybkie), dokładnie i fachowo. Tutaj macie namiar na Multimed: https://multimed.pl/ . Korzystałam nie raz, mój mąż i syn także. Zawsze profesjonalnie, z pełną dbałością o komfort, lekarze też bardzo dokładni i empatyczni. Jak już usg w Warszawie, to tylko w tej placówce.
gniotła

Post autor: gniotła »

tęcza pisze: ↑31 sie 2021, 21:46 To może ja zacznę i polecę Wam klinikę w Warszawie, gdzie takie badania usg robią w krótkim czasie
Ja znam jedynie centra medyczne w stolicy. A nawet ostatnio miałam szczęście trafić do szpitala medicover na diagnostykę endometriozy bo okazało się że tam mają najlepszych specjalistów
prządka

Post autor: prządka »

A jakiegoś konkretnego rodzaju badania potrzebujesz? Proponuję wizytę w https://multimed.pl/ . Mają lokalizację np. w Centrum czy na Pradze Południe. Jeśli chodzi o usg, to oferta jest bardzo bogata – od usg typu Doppler, po ginekologiczne, jamy brzusznej, stawów, prostaty, ślinianek, układu moczowego etc. Grunt, że opieka na najwyższym poziomie. Zresztą to wszystko, co napisała @tęcza jest prawdą ;)
ODPOWIEDZ