Technik Florysta w szkole policealnej

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Awatar użytkownika
Milenna88

Technik Florysta w szkole policealnej

Post autor: Milenna88 »

Czy wybór kierunku Technik Florysta w szkole policealnej to dobra opcja? Szukamy wstępnie interesujących i przyszłościowych profili i słyszałem, że w Cosinus również został otwarty, warto?
Awatar użytkownika
Daria09

Re: Technik Florysta w szkole policealnej

Post autor: Daria09 »

Myślę, że to super opcja i trzymam kciuki aby się udało bo zawód Florysty jest bardzo interesujący i co ważne coraz więcej osób za zdrowie swoich pupilów jest w stanie naprawdę dobrze zapłacić, więc jeżeli się sprawdzisz i później otworzysz swoja kwiaciarnię to na ilość zleceń nie będziesz narzekała.
Awatar użytkownika
Malwinaa09

Post autor: Malwinaa09 »

Interesujący temat, chętnie dowiem się więcej na temat szkół Cosinus, bo kiedyś rozważałam kierunek Kosmetyka, natomiast nie wiem jak będzie to dokładnie wyglądało oraz czy realnie jest to darmowa szkoła w całym okresie nauczania. Może w przyszłym semestrze też bym się do nich przekonała :)
Awatar użytkownika
FionkaSik

Post autor: FionkaSik »

Też na Twoim miejscu postawiłabym właśnie na Cosinus, jednak duże doświadczenie, bardzo dobre przygotowanie kadry nauczycielskie oraz możliwość rozwinięcia się w konkretnym kierunku przemawia właśnie za tą opcją i co równie ważne oczywiście pełna darmowość.
Awatar użytkownika
Milenna88

Post autor: Milenna88 »

Super :) Ogromne dzięki! W takim razie chyba nie mam co dłużej zwlekać. Dziś wieczorem sprawdzę jak to wygląda w szkole Cosinus i czy będę mogła podjąć się u Nich nauki. W nowym semestrze na pewno zacznę!
Grażka

Post autor: Grażka »

Dla mnie florystyka jest pasją, w wolnych chwilach sama lubię komponować różne bukiety, stroki itp. W potrzebne mi do tego artykuły florystyczne zaopatruję się przez internet, na przykład w sklepie Happenings.pl, gdzie naprawdę nie są one drogie ;) Polecam ;)
ODPOWIEDZ