Szukam wysokiej jakości fotografii krow do mojego projektu szkolnego.

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Dikky

Szukam wysokiej jakości fotografii krow do mojego projektu szkolnego.

Post autor: Dikky »

Cześć wszystkim! Szukam wysokiej jakości fotografii krow do mojego projektu szkolnego. Chciałbym, żeby były one autentyczne i wyraziste. Czy ktoś ma jakieś wskazówki, gdzie mogę znaleźć takie zdjęcia? Dzięki!
Flora

Re: Szukam wysokiej jakości fotografii krow do mojego projektu szkolnego.

Post autor: Flora »

Jeśli szukasz świetnych zdjęć krow, polecam odwiedzić stronę internetową Depositphotos. Mają tam bogatą kolekcję zdjęć, w tym również zdjęcia krow. Możesz znaleźć je pod tym linkiem: żywiec zdjęcia. Mają różne opcje licencji, więc na pewno znajdziesz coś odpowiedniego do swojego projektu. Powodzenia!
Dalida

Post autor: Dalida »

Oprócz Depositphotos, możesz także sprawdzić stronę Shutterstock. Mają szeroki wybór zdjęć . Jeśli potrzebujesz zdjęć darmowych do użycia, to Unsplash jest świetnym źródłem. To może być także dobre źródło autentycznych zdjęć. Powodzenia w znalezieniu idealnych zdjęć do projektu!
brokat...a

Post autor: brokat...a »

Jestem ciekawa, jak to rozwiążecie, jeśli chodzi na przykład o zdjęcia rodzinne. Dla mnie nie ma innego sposobu, jak na przykład sprawdzenie opcji w sieci. I pod tym względem wiem, że fotobudka 360 to dla mnie odpowiedni krok. Chcę w tym względzie podziałać i wierzę, że wielu z Was ma podobne podejście. Co wy na to? Zgodzicie się ze mną?
ODPOWIEDZ