Pralnia

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Wątły

Pralnia

Post autor: Wątły »

Witajcie! Mam pewien problem. Od dłuższego czasu poszukuję naprawdę bardzo dobrej pralni, najlepiej z Warszawy. Ktokolwiek z Was zna taką i może mi polecić? Dajcie proszę znać w komentarzach. Z góry dziękuję za wszelakie odpowiedzi w tej materii.
Aśka

Re: Pralnia

Post autor: Aśka »

Obecnie sama jestem zainteresowana taką pralnią bo nie mam czasu na takie rzeczy a ponadto nie mam jeszcze wszystkich rzeczy w nowym mieszkaniu w tym pralki więc sterta ubrań rośnie. Proszę daj znać gdzie się udać z tym tematem bo w stolicy jestem od niedawna i ciężko mi się odnaleźć.
Kaśka

Post autor: Kaśka »

W takim razie skorzystaj z oferty pralni https://www.pralnia-warszawianka.pl/ gdzie za nieduże pieniądze dostaniesz usługę prania i prasowania. Jakby tego było mało to masz opcje abonamentu więc wychodzi bardzo tanio. Myślę że to pomoże wam z ogarnięciem tego tematu i problem można uznać za rozwiązany.
Awatar użytkownika
Kamara

Post autor: Kamara »

Poszukaj w swojej okolicy. Mi do Warszawy nie po drodze, więc raczej z takiej oferty nie skorzystam... nigdy.
ODPOWIEDZ