Powiekszenie piersi
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- pikipiki
Re: Powiekszenie piersi
Ja powiekszalam w Katowicach w klinice Dermed https://katowice.dermed.pl/pl/zabiegi/r ... uszczowej/ Nie chcialam implantów wiec wybralam reimplantacje tkanki tłuszczowej to bardziej naturalne i efekt jest boski
- Lamina
Ja się zdecydowałam na takie powiększanie i teraz są takie implanty, że wyglądają bardzo dobrze i naturalnie. Najważniejsze żeby specjalista był dobry i odpowiednio pomógł je dobrać.. Ja jestem po zabiegu u doktor Żukowskiej i czuje sie świetnie a piersi naprawdę ładnie sie preznetują
- Lamina
Hmmm a push upy? Ubieracie czasami czy raczej nie? ja byłam sceptyczna ale zamówiłam sobie na próbę na https://valetta.pl/collections/biustonosze-push-up i naprawdę ładnie eksponują biust. Zbierają go i delikatnie powiększają. Pięknie to wygląda
Post autor: kaśśka »
Hej, wiecie co? Ja to sobie myślę, że może też do Elite na powiększanie biustu https://www.elite.waw.pl/piersi/ pójdę. Okazuje się, że to jest sposób na to, żeby pięknie wyglądać i dobrze się czuć. Może nie jest to sposób naturalny, ale na pewno dobry.
Post autor: Kośka »
Zawsze optycznie można powiększyć biust poprzez uniesie jego do góry. Często biust staje się oklapnięty i mało atrakcyjny. Widziałam takie podniesienie biustu warszawa , gdzie wydaje mi się, że bardzo dobrze wykonują takie rożne zabiegi, a czasem jednak warto pomyśleć o swoim wyglądzie.
Post autor: zośkam »
Piersi miałam powiększane u chirurga Łątkowskiego, w jego klinice w Polanicy-Zdroju. Chirurga zdecydowanie polecam, bo jest rzetelny, ma super podejście do pacjentek. Nie tylko jest sympatyczny, ale profesjonalnie doradza, opowiada o zabiegu, wypytuje się o preferencje. Naprawdę lepiej trafić nie mogłam, do tego samą operację przeprowadził bez najmniejszego problemu. Moje piersi są takie, jak to sobie ustaliliśmy na konsultacji. Jestem zachwycona efektem końcowym .
Post autor: grażkan »
Ja również powiększałam piersi i chociaż na początku zastanawiałam się, czy faktycznie efekt będzie tak dobry, jak oczekiwany, to okazało się, że biust wygląda jeszcze lepiej. Piersi operował chirurg Knakiewicz http://knackclinic.com/zabiegi/powiekszanie-piersi/ z Knack Clinic we Wrocławiu, którego rekomendowało mi wiele osób w moim otoczeniu. To był świetny wybór i ja sama go gorąco polecam wszystkim z wam. Wykonał kawał dobrej roboty, nawet szwy ukrył tak, by nie były widoczne blizny .
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne
- ↳ Hand made - wyroby własne - beading - sutasz - dodatki