poszukuję zamienników tuszy

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Awatar użytkownika
miguela

poszukuję zamienników tuszy

Post autor: miguela »

Poszukuję dobrych zamienników tuszy do drukarki? Które dla Was najlepsze? Oczekuję że będą dobrej jakości
Awatar użytkownika
mariannan

Re: poszukuję zamienników tuszy

Post autor: mariannan »

Od lat drukuję na zamiennikach activejet, są bardzo dobre i też łatwo dostępne. W większym markecie można nawet kupić, ja jestem z ich jakości zadowolona.
Awatar użytkownika
PhilipStLe

Post autor: PhilipStLe »

Takie zamienniki potrafią być bardzo zdradliwe. Wybierałbym raczej oryginalne rozwiązania.
Strach ściąga śmierć. Przywabia śmierć przypadkową, niezdecydowaną, taką, która sama nie wie, kogo zabrać. Pamiętaj o tym. Nigdy się nie bój.
Awatar użytkownika
mariannan

Post autor: mariannan »

nigdy jak do tej pory się nie zawiodłam na activejetach, swietna jakość jest tych zamienników, a ile możn zaoszczędzić, lata na nich drukuję bez problemu
jeśko

Post autor: jeśko »

mariannan pisze: ↑19 gru 2019, 22:44 nigdy jak do tej pory się nie zawiodłam na activejetach, swietna jakość jest tych zamienników, a ile możn zaoszczędzić, lata na nich drukuję bez problemu
też dobre opinie o tych zamiennikach słyszałam, mam w planach kupić do swojej drukarki, myślę, że moga się dobrze sprawdzić
Grażka

Post autor: Grażka »

A czy nie lepiej kupować oryginalne tusze do drukarek? Jeśli będziesz robić takie zakupy przez internet, to na pewno nie przepłacisz. Ja na przykład tusz do mojej drukarki HP kupuję zazwyczaj w sklepie internetowym https://www.drukuj24.pl/wklad-atramento ... nalny.html. Jak widać jest to tusz oryginalny, a wbrew pozorom wcale dużo nie kosztuje ;) Za przesyłką też nigdy nie muszę długo czekać ;)
ODPOWIEDZ