Polecam dobry krem ​​do twarzy

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Agneshka1998

Polecam dobry krem ​​do twarzy

Post autor: Agneshka1998 »

Cześć.
Chcę podarować mojej przyjaciółce krem ​​do twarzy. Ma bardzo dobrą noc, ale nie ma w ogóle dnia.. Nikt nie próbował tego..?
Przyjaciółka ma suchą skórę, ma 25 lat i potrzebuje kremu o wysokim stopniu ochrony przed spf i kwasie hialuronowym w składzie. Uwielbia, że ​​krem ​​ma przyjemny zapach. Jeśli krem ​​nic nie pachnie lub nie lubi tego zapachu, to nawet go nie użyje.. Nie wiem, co robić. Chcę jej zrobić miły prezent. Myślałam już nawet o kremie z katalogu Oriflame .
Ze względu na to, że ma ten typ skóry, trudno jej coś znaleźć. Już kilka razy sama próbowała znaleźć zestaw kremów, ale nic nie działało..
A może dać jej coś innego? Czy są jakieś opcje? Co dajesz swoim przyjaciołom?
BasiaL

Re: Polecam dobry krem ​​do twarzy

Post autor: BasiaL »

Ja od lat szukam dobrego kremu, ale mam straszny problem z zaskórnikami, przez co muszę bardzo uważać, co stosuję. Teraz chciałbym się podzielić moimi doświadczeniami dotyczącymi zaskórników i poszukiwania odpowiedniego kremu, który pomógłby mi w tej walce. Wiem, że nie jestem jedyny z tym problemem, dlatego postanowiłem zwrócić się do was z prośbą o porady i sugestie. Trochę poszperałam w necie i znalazłam kilka informacji np. tu https://mileco-kosmetyki.pl/zaskorniki- ... cie/b_pkjj, ale chyba musze się skonsultować z Wami. Mam skórę, która jest skłonna do tworzenia zaskórników, co sprawia, że wybór odpowiedniego kremu jest dla mnie niezwykle trudny. Chciałbym znaleźć produkt, który nawilży moją skórę, ale nie pogorszy stanu moich porów i nie spowoduje powstawania nowych zaskórników. Przez lata próbowałem różnych kremów, ale niestety wiele z nich okazywało się zbyt ciężkich lub zawierało składniki, które tylko nasilały mój problem. Zawarte w nich oleje czy tłuszcze często powodowały zatykanie porów i pojawianie się nowych zaskórników. Obecnie staram się skupić na dermokosmetykach, które są tworzone we współpracy z dermatologami. Wydaje mi się, że mogą one być bezpieczniejszą opcją dla mojej skóry. Szukam kremów, które mają składniki aktywne oczyszczające pory, takie jak kwas salicylowy lub retinoidy, ale jednocześnie będą łagodne i nawilżające. Czy ktoś z was miał podobne doświadczenia lub może polecić mi jakiś konkretny krem, który sprawdził się w walce z zaskórnikami? Chciałbym usłyszeć wasze historie i pomysły na rozwiązanie tego problemu.
Awatar użytkownika
Kamara

Post autor: Kamara »

Ja nie mam do polecenia żadnego konkretnego kremu do twarzy, jako że kupuję różne i co jakiś czas je zmieniam, także jeżeli chodzi o marki. Mimo wszystko to jednak indywidualna kwestia.
FreeBritney

Post autor: FreeBritney »

juz tyyyyyyle kosmetykow stosowalam, aby moja cera była gladka, zadbana i nawilzona, to nie zlicze...
ale, ale niedawno odkrylam Beauty Molecules do Bielendy
i to sa moje MUST HAVE kosmetyki.
Bardzo lubie od nich serum ;)
Awatar użytkownika
meryntrant

Post autor: meryntrant »

Jeśli chodzi o jakościowy krem mineralny spf 50, to moja znajoma mówiła mi, że warto zakupić ten krem: https://fcspolska.pl/mineralny-krem-z-f ... swox-spf50. Poza kosmetykami, na stronie FCS Polska można znaleźć wszystko to, co przydatne do surfingu oraz wakacyjnych eskapad. Uważam, że posiadają fantastyczny wachlarz ofertowy i dobre ceny.
ODPOWIEDZ