Odkurzacz piorący

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Awatar użytkownika
EmmaDaniels59

Odkurzacz piorący

Post autor: EmmaDaniels59 »

Witam, muszę kupić nowy odkurzacz, bo obecny się obraził i przestał działać. Chciałabym jakiś odkurzacz piorący, bo na stare lata robię się trochę leniwa i chciałabym jednym sprzętem ogarnąć całe sprzątanie. I tutaj moje pytanie - jaki odkurzacz możecie polecić? Czytałam dobre opinie o odkurzaczach marki numatic - ktoś ma? Nie bardzo znam się na odkurzaczach piorących, ale chciałabym aby ten mój był lekki.
Awatar użytkownika
GADULA

Re: Odkurzacz piorący

Post autor: GADULA »

ale to chodzi tez o taki co po prostu ściąga wodę??
Awatar użytkownika
Welinka

Post autor: Welinka »

Wedlug mnie odkurzacze centralne to super inwestycja. Akurat ostatnio znalazłam bardzo fajny sklep z odkurzaczami centralnymi. Taki sprzęt http://centralne-odkurzacze.net/ świetnie radzi sobie z kurzem , sama jestem alergiczką ale teraz już nie mam takich problemów z oddychaniem bo sprzatam na bieżąco :D
drówka

Post autor: drówka »

Ja polecam sobie wejśc na spokojnie na myjki.eu - oni mają bardzo dobre urządzenia tego typu i w świetnych cenach
ODPOWIEDZ