Neurolog dla dziecka

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Awatar użytkownika
megi02

Neurolog dla dziecka

Post autor: megi02 »

Tak, jak w temacie - poszukuję neurologa dziecięcego, który przeprowadzi odpowiednią diagnozę. Zależy mi na tym, aby był to neurolog w Warszawie lub w najbliższych okolicach, czy macie kogoś do polecenia? Może ktoś sprawdzi się idealnie? Czekam na Wasze propozycje.
Awatar użytkownika
jola890

Re: Neurolog dla dziecka

Post autor: jola890 »

Zdecydowanie neurolog dla dziecka w klinice Psychomedic w Warszawie. Jest to bardzo profesjonalne miejsce, w którym można znaleźć odpowiednią pomoc, na odpowiednich warunkach. Bez czekania, bez kolejek, więc pomoc jest natychmiastowa. Dodatkowo mają fajne sposoby rejestracji, która jest możliwa 24h/7.
Awatar użytkownika
ewela02121

Post autor: ewela02121 »

Widzę, że bardzo chwalicie już neurologa z kliniki Psychomedic w Warszawie, więc ja dodam od siebie tyle, że możecie w każdej chwili zarejestrować się online, przez cały dzień i noc. Oczywiście możliwość rejestracji telefonicznej również jest, pod numerem 22 253 88 88.
Awatar użytkownika
atos

Post autor: atos »

A tutaj https://medicapark.pl/neurologia,76,pl już zaglądaliście? Jeśli nie, to myślę, że warto na spokojnie się tam rozejrzeć. Mają tam świetnych specjalistów. Jeśli u dziecka występują jakiekolwiek niepokojące objawy, to warto szybko zarejestrować się na wizytę, aby uzyskać odpowiednia diagnozę i rozpocząć leczenie.
ODPOWIEDZ