mech na kostce brukowej

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Awatar użytkownika
szczypiorekk

mech na kostce brukowej

Post autor: szczypiorekk »

Co najlepsze i najskuteczniejsze na mech na kostce brukowej? Usuwać ręcznie, psikać czymś?
Awatar użytkownika
Target_OE

Re: mech na kostce brukowej

Post autor: Target_OE »

Dzień dobry,
do zwalczania chwastów oraz odrostów korzeniowych w ogródkach działkowych i ogrodach przydomowych, polecam środek Effect 24H. Może być stosowany na wszystkie rodzaje roślin, w szczególności przy uprawie drzew i krzewów owocowych, ponieważ z uwagi na naturalne pochodzenie preparatu, możemy być pewni, że w owocach nie będzie pozostałości niepożądanych substancji.
Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji.
Konsultant marki Target.
Awatar użytkownika
anieli

Post autor: anieli »

A jak wygląda kwestia bezpieczeństwa, jeśli chodzi o zwierzęta? Czy trzeba zachowac jakieś srodki ostrożności?
Awatar użytkownika
loromer55

Post autor: loromer55 »

Mchu można się bardzo łatwo pozbyć przy pomocy myjki ciśnieniowej

Post autor: anieli »

Niestety w krótkim czasie znowu się pojawia. Chciałabym uzyskać lepszy i bardziej długotrwały efekt. Spróbuję tego Effect 24H z targetu, dzisiaj kupiłam, pan w ogrodniczym też bardzo polecał, podobno nie niszczy kostki.
Awatar użytkownika
klejka

Post autor: klejka »

Również miałam podobny problem z kostką brukową. Szukałam przez jakiś czas skutecznego środku na ten problem, jednak nic nie działało. Jednak jakiś czas temu trafiłam na ten sklep https://zafuguj.pl/kategoria-produktu/c ... -i-betonu/, gdzie można znaleźć świetny środek do czyszczenia kostki brukowej. Na ich stronie znajdziesz krótki poradnik na temat tego, w jaki sposób należy pielęgnować i czyścić beton oraz bruk za pomocą produktów z ich oferty.
Awatar użytkownika
mik91

Post autor: mik91 »

W takim wypadku dodatkowo bruk kamienny może okazać się dobrym rozwiązaniem, który pozwoli na zmniejszenie pojawiania się mchu na kostce. Na stronie http://skb-strefa-kamienia.pl/produkty/ ... naturalne/ znajdziesz fajne propozycje tego typu, które bez wątpienia będą dobrym rozwiązaniem, a dodatkowo rozwiążą ten problem raz na zawsze.
ODPOWIEDZ