kosmetyki christian laurent na prezent

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Awatar użytkownika
septina

kosmetyki christian laurent na prezent

Post autor: septina »

czasu do wigilii już bardzo nie wiele a ja się zorientowałam, ze nie mam nic dla babci i w sumie mamie kupiłam też tylko portfel więc fajnie byłoby dokupić jeszcze jakiś kosmetyczny drobiazg. pomyślałam o kosmetykach z Christiana Laurenta, warto ?
Awatar użytkownika
tamaraa

Re: kosmetyki christian laurent na prezent

Post autor: tamaraa »

no pewnie, że tak! ja sama ich używam do codziennej pielęgnacji i nnaprawdę dają radę także i mama i babcia będą zadowolone na bank :) no i kolejny plus nie musisz ich zamawiac w sieci i stresowac sie, ze paczka nie dojdzie tylko pojdziesz do pierwszego lepszego rossmana i wszystko dostaniesz :)
Awatar użytkownika
zlotka

Post autor: zlotka »

ja też je lubię, mam krem z serii diamentowej, podkład i 2 płyny micelarne ( ten z aktywnym tlenem i złotem). Jedne z lepszych drogeryjnych kosmetyków jak dla mnie.
Awatar użytkownika
septina

ufff no to dobrze, w takim razie dziś śmigam na zakupy :) to co mówicie, ze warto kupić te kremy z serii diamentowej ? to te w tych złotych pudełeczkach ?
Awatar użytkownika
zlotka

tak tak, to te właśnie :) kup i krem i to skoncentowane serum do powiek i okolic ust - jak dla mnie zestaw idealny i naprawdę da fajne efekty.
Awatar użytkownika
septina

dzięki dziewczyny jeszcze raz za pomoc w wyborze prezentów gwiazdkowych - kosmetyki zrobiły robote :) aż sama musze sie wybrac do rosska i kupić coś dla siebie ;p
Awatar użytkownika
zlotka

no to korzystaj teraz bo w lutym będzie promocja na wybrane kosmetyki z CHL :) ja już sama zacieram rączki i tworze liste ;p na pewno kupie sobie na probe tą baze/serum do rzęs ( tą w formie maskary). koleżanka mówiła, że jest kapitalna :)
Awatar użytkownika
pikipiki

Post autor: pikipiki »

Kobiety lubią perfumy więc jest to fajna opcja. Mi się wydaje że dla kobiet też super się bielizna sprawdza - https://lovita.pl/collections/komplety-bielizny Taka koronkowa :) Wystarczy znać rozmiar partnerki i gotowe!
ODPOWIEDZ