Jaki pomysł na pracę w domu

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Awatar użytkownika
glumi

Jaki pomysł na pracę w domu

Post autor: glumi »

Jestem młodą mamą i obecnie spędzam wiele czasu w domu. Zastanawiam sie nad mozliwością podjęcia przeze mnie pracy zawodowej.

Jaka konkretnie prace byście doradzili?
Awatar użytkownika
Anetka

Re: Jaki pomysł na pracę w domu

Post autor: Anetka »

Myślę ze najlepszym sposobem na zarobek jest sprzedaż rękodzieła np.biżuteria, obrazki wyszyte haftem krzyżykowym, pudełka, wieszaczki itp. i wystawić na allegro bądź na jakieś stronie która zajmuje się sprzedażą i współpracą z twórcami. Ja zajmuję się haftem krzyżykowym i mam zamiar wyszywać nieduże obrazki dla dzieci np. aniołki, postacie z Disney'a itp. jeżeli się nie sprzeda to jest to również dobry pomysł na prezent.

Zerknij sobie na Klub Konsultantek - na stronie rejestrując się otrzymasz zestaw promocyjny do promowania kosmetyków Oriflame oraz katalog. Sama zarejestrowałam się aby kupować na początku kosmetyki dla siebie taniej, potem jednak postanowiłam je sprzedawać koleżankom i bardzo dobrze na tym wychodzę :)
Grażka

Re: Jaki pomysł na pracę w domu

Post autor: Grażka »

A nie lepiej byłoby wyjechać gdzieś do pracy za granicę? Wydaje mi się, że w ten sposób można naprawdę sporo zarobić w niedługim czasie. Sporo atrakcyjnych ofert pracy w różnych krajach europejskich widziałam ostatnio na stronie https://pl.europa.jobs/oferty-pracy/. Polecam się tam rozejrzeć, naprawdę warto ;)
ODPOWIEDZ