Witajcie,
jaką szafę Waszym zdaniem lepiej kupić - gotową czy na wymiar? My potrzebujemy nowej szafy do naszej sypialni. Przeglądałam sobie oferty różnych sklepów on-line i w oko wpadła mi ta na stronie https://sklepabcmeble.pl/492-szafy-80cm. Jak sądzicie, czy warto właśnie tam kupić taką gotową szafę? Czy ktoś z Was robił wcześniej zakupy w tym sklepie?
Jaka szafa?
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- Atena
Re: Jaka szafa?
Akurat tego sklepu nie znam, ale mogę ci zostawić namiar na miejsce gdzie zamawiałam swoją szafę do sypialni. Przejrzyj ofertę polskiego producenta https://szafynowoczesne.pl/. Doskonale wiem, jak ciężko jest dokonać wyboru odpowiedniego mebla. Na tej stronie jest kilka porad, które powinny Ci pomóc. Ja zawsze chciałam białą szafę z dużym lustrem i taką udało mi się znaleźć.
Post autor: gośka »
Moim zdaniem najlepiej gotową. Teraz jest tak duży wybór, że spokojnie znajdziesz coś odpowiedniego. My zamawialiśmy swoją szafę w sklepie internetowym AKORD. Przesuwna, pojemna z dużym lustrem. Postawiłam ją w sypialni, więc kolor biały był najlepszy. Cena również była atrakcyjna.
Post autor: jają »
Szafy przesuwne to idealnie rozwiązanie do przedpokoju. Zabierają o wiele mniej miejsca niż tradycyjne. Myślę, że powinnaś odwiedzić tę stronę https://www.merkurymarket.pl/szafy-do-przedpokoju/ Znajdziesz tu duży wybór nowoczesnych mebli. Do przedpokoju najlepiej wybrać pojemną szafę przesuwną z lustrem. Nie tylko przejrzysz się przed wyjściem, ale także optycznie powiększysz przestrzeń
Post autor: aśka »
mnie zdecydowanie bardziej odpowiada garderoba w mieszkaniu czy w domu. Ale nawet jak ma się garderobę to jakaś szafa w przedpokoju być musi. Nie tylko na kurtki ale na czapki czy buty, szczególnie buty 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne
- ↳ Hand made - wyroby własne - beading - sutasz - dodatki