Jaką piankę do włosów polecicie

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Awatar użytkownika
Anetka

Jaką piankę do włosów polecicie

Post autor: Anetka »

Nigdy w zyciu nie uzywalam takiego "cuda" a ostatnio zmienilam fryzurke i byloby trzeba czyms ja utrwalac. prosze o jakies propozycje:) oby tylko pianka nie robila twardego, matowego chelmu na glowie
Awatar użytkownika
glumi

Re: Jaką piankę do włosów polecicie

Post autor: glumi »

Najlepsza jest mocna pianka ułatwiająca układanie włosów Kosswell Ideal Curl Mousse oraz dodająca połysku. Idealna do stylizacji włosów krótkich i kręconych, nie skleja ale jednocześnie pozwala utrwalić włosy - polecam szczegonlie do włosów cienkich bo ich nie obciaża.... Z profesjonalnych pianek daje radę. Dodaje włosom blasku, unosi u nasady oraz chroni je przed skutkami korzystania z wysokiej temperatury. Niezłe pianki mają również firmy Matrix oraz Loreal Professional.
Zerknij sobie najlepiej do tego sklepu
https://trena.pl/175-pianki

W sklepie będziesz mogła kupić profesjonalne pianki do stylizacji.
Awatar użytkownika
KamiZłota

Post autor: KamiZłota »

A może lepiej prestyler zamiast pianki?
Awatar użytkownika
Karamia

Post autor: Karamia »

Gdybyś chciała zastosować naprawdę dobry produkt, to powinnaś kupić naturalny szampon do włosów . Widziałam efekt jego stosowania na głowie mojej siostry i nie mogę wyjść z podziwu jak cudownie działa. Od razu widać moc natury, bez żadnej chemii i sztuczności. Chyba też zacznę używać tych dobrych kosmetyków ze sklepu Niezapominajka. Robią naprawdę wrażenie.
ODPOWIEDZ