Internet Międzychód - skąd?

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Awatar użytkownika
kozi44

Internet Międzychód - skąd?

Post autor: kozi44 »

Czy ktoś zna może jakąś dobrą i sprawdzoną firmę, z którą można podpisać umowę o usługi internetowe?
Awatar użytkownika
Karol221

Re: Internet Międzychód - skąd?

Post autor: Karol221 »

Jeśli szukasz dobrej i sprawdzonej firmy dostarczającej internet u nas w mieście, koniecznie zajrzyj do oferty od https://www.multimedia.pl/ . Moim zdaniem nie znajdziesz aktualnie lepszego, szybszego i stabilniejszego internetu w takiej cenie w jakiej oferuje go właśnie Multimedia
Awatar użytkownika
carbonara

Post autor: carbonara »

Ja anie narzekam na swój internet a mam najszybszy internet w polsce dzięki przepustowości łącza wielokrotnie większej niż 1 Gb/s. W każdym razie zanim podejmiesz decyzję o wyborze dostawcy usług internetowych i telewizyjnych, przyjrzyj się warunkom oferowanym przez usługodawców oraz dostępnym możliwościom w twoim miejscu zamieszkania bo naprawdę warto wybrać najlepszą ofertę
kaś

Post autor: kaś »

też bym chciała mieć taki dobry internet ktory się nie zawiesza i nie jest zbyt wolny, bo to też duży problem
Awatar użytkownika
stella

Post autor: stella »

U mnie najlepszy dostawca usług internetowych doskonale się spisuje a wiadomo ze internet oparty na łączu symetrycznym jest wielokrotnie szybszy więc deklasuje konkurencję w mojej okolicy
ODPOWIEDZ