Horror

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Awatar użytkownika
meryntrant

Horror

Post autor: meryntrant »

Co powiecie na temat polskich produkcji w zakresie gatunku jakim jest horror? Bo według mnie, jakoś niespecjalnie nam wychodzą takie filmy. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Chętnie podyskutuję dłużej :)
Awatar użytkownika
Lucky

Re: Horror

Post autor: Lucky »

Jeśli chodzi o polski horror, to polecam zainteresować się filmem "W lesie dziś nie zaśnie nikt" a nie będziesz żałować. To pierwszy film grozy od wieeelu lat, który wychodzi od polskich producentów. Według mnie, warto pójść na niego do kina i pokazać, że nie jesteśmy obojętni na taki odważny krok.
Awatar użytkownika
wiola438

Post autor: wiola438 »

Oj W lesie dziś nie zaśnie nikt zapowiada się ciekawie. Widziałam zwiastuny, czytałam opinie choć są i takie, które nie chwalą roznegliżowanej Gąsiewskiej czy dotyczące spekulacji co do osoby mordercy albo zestawienia filmowych bliźniaków z tymi z polityki. Jak będzie powiem po premierze bo się wybieram
Awatar użytkownika
pikipiki

Post autor: pikipiki »

O jejku, ja to za horrorami nie przepadam. zdecydowanie bardziej wole lekkie filmy, takie do posmiania sie :D Ostatnio na vod.tvp.pl ogladalismy Zenka :) Naprawde udana produkcja :)
Awatar użytkownika
kagatka

Post autor: kagatka »

No horror to może nie, jakoś nie lubię totalnie zamiast tego zdecydowanie wole dokument. Nawet o ciężkiej tematyce, kryminalnej, a od 7 września podczas festiwalu Millennium Docs Against Gravity, w kinie CSK w Lublinie . Cała lista świetnych pozycji, więc póki jeszcze można, na coś wyrwę sobie bilet.
rękoczyn315

Post autor: rękoczyn315 »

Polskie horrory do najlepszych nie należą, ale możesz znaleźć inne polskie lub zagraniczne filmy i seriale online na portalu vod https://ogladaj.to/ Lubię spędzać tam swoje wieczory po pracy przy dobrym serialu i kolacji. Organizuję też seanse filmowe z kolegami dzięki tej stronie. Rewelacja.
ODPOWIEDZ