Gadżety erotyczne
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Gadżety erotyczne
Post autor: Antoś78 »
Witam. Mam do Was dość intymne pytanie. Razem z żona doszliśmy do wniosku, że kupujemy kilka gadżetów erotycznych do naszej sypialni. Problem jest w tym, że nie wiemy na co sie zdecydować. Ktoś może coś doradzić ?
Re: Gadżety erotyczne
Post autor: Węgrzyn »
Wszystko zależy od Waszych preferencji, więc wybór gadżetów zależy przede wszystkim od Was. Warto testować nowe rzeczy, aby przekonac sie na sobie, co nam odpowiada.
A czy mógłbyś nam polecić jakis sprawdzony sklep, z którego sam korzystasz ? Kupujesz produkty stacjonarnie czy w sieci ?
Post autor: Węgrzyn »
Osobiście preferuje zakupy przez internet, zwłaszcza w obecnym czasie. Jeżeli szukasz sprawdzonego sklepu, to chciałbym Ci polecić https://xn--wiat-bswish-dfc.pl . Według mnie najlepsze ceny za świetne produkty.
Dzięki za poradę! W wolnej chwili na pewno z niej skorzystam, sprawdze ich produkty i zamówie coś dla nas.
Post autor: majuś944 »
No z tego co wiem, to ten sklep Erotino.pl ma szeroki asortyment. Jest tam bowiem wiele ciekawych i praktycznych gadżetów, które pomogą w urozmaiceniu waszego życia erotycznego. Uważam, że warto stawiać na jakość, aby przede wszystkim gadżety, które zakupimy były bezpieczne i służyły nam przez lata. Poza tym w dzisiejszych czasach najlepiej postawić na zakupy online.
Post autor: Lińka »
Jeśli bielizna to szczególnie w tych czasach dużo lepszą opcją są zakupy w internecie gdzie jednocześnie można liczyć na naprawdę fajne ceny i duży wybór w jednym miejscu. Ja z Lovita korzystałam również podczas poszukiwań koszuli nocnej i też u nich sprawiłam sobie taką - https://lovita.pl/collections/koszule-nocne pozdrawiam i daj znać jak już zdecydujesz się na jakieś zakupy
- kagatka
Kto lubi to używa, jego sprawa tak naprawdę. Ja jednak wolę cieszyć się i w pełni korzystać z obecności mojego faceta i mnie sam na sam. Wtedy dzieją się różne rzeczy, ale każde z nas jest zadowolone Czasem co prawda po tych wszystkich uniesieniach miałam otarcia i odczuwałam dyskomfort. Ale kilka dni stosowania żelu intymnego feminum doprowadziło mnie do pełnej sprawności.
Post autor: Aśka33 »
Ja osobiście tutaj zdecydowanie do sprawdzenia mogę polecić Wam również sklep online internetowy Lovita z szerokim wyborem pięknej bielizny damskiej w wydaniu nocnym, aby pozytywnie zaskoczyć także swojego partnera podczas intymnych zbliżeń. Pozdrawiam i udanych łowów zakupowych!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne
- ↳ Hand made - wyroby własne - beading - sutasz - dodatki