Fotelik

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
karolinaś3021

Fotelik

Post autor: karolinaś3021 »

Mam już starsze dziecko, czy nie będzie żadnego problemu, jeśli użyję pasów Smart Kid Belt? Są one polecane, dopuszczone, no i podobno bezpiecznie, ale nie miałam okazji jeszcze tego sprawdzić. Dajcie mi znać, jeśli używaliście - pomożecie mi w zakupie.
maża32

Re: Fotelik

Post autor: maża32 »

Moim zdaniem fotelik to podstawa w przypadku maluszków, ale jak dzieciak jest starszy, wyrośnięty, to może jeździć w pasach z adapterem smart kid belt, czemu nie. Można wyregulować pasy samochodowe do wzrostu dziecka, jest bezpieczniej w podróży.
boguśka2111

Post autor: boguśka2111 »

Również jestem zdania, że Smart Kid Belt to bardzo dobra opcja i ogólnie czytałam na stronie https://smartkidbelt.com/pl/blog/news/k ... inie-ece44 o bezpieczeństwie, testach i wszystkich innym, ponieważ pojawiło się w ostatnim czasie wiele kontrowersji, które zostały już skomentowane i sprawdzone.
Miłoszewska

Post autor: Miłoszewska »

boguśka2111 pisze: ↑11 paź 2020, 17:48 Również jestem zdania, że Smart Kid Belt to bardzo dobra opcja i ogólnie czytałam na stronie https://smartkidbelt.com/pl/blog/news/k ... inie-ece44 o bezpieczeństwie, testach i wszystkich innym, ponieważ pojawiło się w ostatnim czasie wiele kontrowersji, które zostały już skomentowane i sprawdzone.
No wiele kontrowersji jest, fakt. Trochę szokuje jak te niektóre firmy naciągają wyniki pod własne potrzeby i próbują ingerować w przepisy. Testy powinny być naprawdę niezależne tak, byśmy sami mogli sobie je porównywać. A tak wygląda na to, że niektóre firmy fotelikowe wypadają słabo, więc kombinują z testami. Smart Kid Belt wypada ciekawie i jasno pokazuje swoje testy, w których wypada całkiem dobrze. I to są dobrze zrobione testy.
ODPOWIEDZ