firmy transportowe

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Awatar użytkownika
quster

firmy transportowe

Post autor: quster »

Cześć wszystkim. Znajomy poszukuje solidnej i sprawdzonej firmy świadczącej usługi transportowe międzynarodowe. Macie może jakieś namiary na taka firmę?? Bardzo byłabym wdzięczna za wszelkie rekomendacje oraz namiary na poszczególne firmy świadczące najwyższą jakość usług
Awatar użytkownika
maniola

Re: firmy transportowe

Post autor: maniola »

quster pisze: ↑19 paź 2021, 20:45 Cześć wszystkim. Znajomy poszukuje solidnej i sprawdzonej firmy świadczącej usługi transportowe międzynarodowe. Macie może jakieś namiary na taka firmę?? Bardzo byłabym wdzięczna za wszelkie rekomendacje oraz namiary na poszczególne firmy świadczące najwyższą jakość usług
Podobnie, także będę wdzięczna za wszystkie sprawdzone namiary. Ostatnio w ogóle czytałam sobie czym jest fracht morski na https://pfc24.pl/jakie-uslugi-obejmuje-fracht-morski/ i przyznam, że wiele ta wiedza mi dała. Teraz wiem na co zwracać uwagę
ODPOWIEDZ