Designerski wózek dla dziecka

Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
Awatar użytkownika
Angela_86

Designerski wózek dla dziecka

Post autor: Angela_86 »

Witam wszystkich! Rozglądam się wstępnie za wyprawką dla dziecka i marzy mi się jakiś super wózek - taki, żeby był funkcjonalny, ale i też ciekawie się prezentował. Polecacie coś ciekawego?
Awatar użytkownika
kwiatoslawa-88

Re: Designerski wózek dla dziecka

Post autor: kwiatoslawa-88 »

Nie wiem, jaki masz budżet, ale mnie to bardzo podoba się wózek Cybex Priam, szczególnie ten w ciemnej wersji kolorystycznej, jest po po prostu piękny!
Awatar użytkownika
JulkaBe2

Post autor: JulkaBe2 »

Ja z kolei zdecydowałam się na anex l/type. Super się prezentuje, nowoczesny i stylowy a przy tym wózek bardzo wygodny, solidny i bezpieczny;)
Awatar użytkownika
echo

Post autor: echo »

Jesli ma być naprawde designerski to popatrzcie sobie na to cacko. Najnowsze dziecko silver crossa surf eclipse dedykowane właśnie tym osobom, które doceniają dbałość o szczegóły, jakość tkanin i designerski styl
Obrazek
Awatar użytkownika
Majkaaa

Post autor: Majkaaa »

JulkaBe2 pisze: ↑25 maja 2020, 17:51 Ja z kolei zdecydowałam się na anex l/type. Super się prezentuje, nowoczesny i stylowy a przy tym wózek bardzo wygodny, solidny i bezpieczny;)
Ja z kolei mam m/type i sobie go chwalę. Daje radę na każdym terenie, lekko się prowadzi, jest zwrotny, zgrabny i praktyczny a przy tym prezentuje się bardzo nowocześnie i stylowo;)
Awatar użytkownika
Seniorita

Post autor: Seniorita »

Mam eurocart spin o dość ciekawym kształcie, wyróżnia się na tle innych wizualnie. Popatrz sobie na fotki w necie. I ma też inną niż wszystkie inne wózki barierkę
Awatar użytkownika
adele

Post autor: adele »

Kupiłam wózek 2 w 1 gondola i spacerówka camini frontera. Jest stylowy, ale nie kosztował majątku jak niektóre reklamowane przez celebrytki na insta :D
Awatar użytkownika
lopuret66

Post autor: lopuret66 »

A nie można już kupić dziecku normalnego wózka?

Post autor: Martyna_28 »

Mam anex m/type i jak dla mnie jest rewelacyjny. Prezentuje się nowocześnie i stylowo a co ważniejsze jest wygodny, solidny i bezpieczny;)
Awatar użytkownika
Amela22

Post autor: Amela22 »

U nas anex ale z kolei l/type. Nowoczesny i stylowy a przy tym wygodny i solidny. Fajnie radzi sobie na każdym terenie i jest bardzo poręczny.
Awatar użytkownika
carbonara

Post autor: carbonara »

A jeśli chodzi o designerskie wózki i akcesoria to najlepiej zajrzeć do sklepu x-landera, czyli tam https://x-lander.com/ gdzie kupowałam wózek online bo tam też jest wszystko co najpotrzebniejsze i różne dodatki do wózka
Awatar użytkownika
tamaraa

Post autor: tamaraa »

nie widziałam bardziej designerskiego wózka niż AXO z Cavoe. sama skusiłam się na jego zakup :) jeśli szukacie wózka na każdy teren, z bardzo dobra amortyzacją i mocnymi kołami to koniecznie go sprawdzcie. jest dość lekki, kompaktowy, składa się do niewielkich rozmiarów razem z siedziskiem.
Awatar użytkownika
Olkka

Post autor: Olkka »

Jesli szukasz czegoś fajnie wyglądającego to zerknij sobie na anexy. Modny, stylowy design a przy tym wózki bardzo wygodny, zwrotne i poręczne. Sama mam e/type i bardzo sobie go chwalę.
Aśka

Post autor: Aśka »

Olkka pisze: ↑07 sie 2020, 20:04 Jesli szukasz czegoś fajnie wyglądającego to zerknij sobie na anexy. Modny, stylowy design a przy tym wózki bardzo wygodny, zwrotne i poręczne. Sama mam e/type i bardzo sobie go chwalę.
Również polecam anexa:) Ja mam akurat model l/type, prezentuje się nowocześnie i stylowo a przy tym jest wygodny, solidny i bezpieczny.
ODPOWIEDZ