Designerski wózek dla dziecka
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- Angela_86
Designerski wózek dla dziecka
Witam wszystkich! Rozglądam się wstępnie za wyprawką dla dziecka i marzy mi się jakiś super wózek - taki, żeby był funkcjonalny, ale i też ciekawie się prezentował. Polecacie coś ciekawego?
- kwiatoslawa-88
Re: Designerski wózek dla dziecka
Post autor: kwiatoslawa-88 »
Nie wiem, jaki masz budżet, ale mnie to bardzo podoba się wózek Cybex Priam, szczególnie ten w ciemnej wersji kolorystycznej, jest po po prostu piękny!
- echo
Jesli ma być naprawde designerski to popatrzcie sobie na to cacko. Najnowsze dziecko silver crossa surf eclipse dedykowane właśnie tym osobom, które doceniają dbałość o szczegóły, jakość tkanin i designerski styl
- Majkaaa
Ja z kolei mam m/type i sobie go chwalę. Daje radę na każdym terenie, lekko się prowadzi, jest zwrotny, zgrabny i praktyczny a przy tym prezentuje się bardzo nowocześnie i stylowo;)JulkaBe2 pisze: ↑25 maja 2020, 17:51 Ja z kolei zdecydowałam się na anex l/type. Super się prezentuje, nowoczesny i stylowy a przy tym wózek bardzo wygodny, solidny i bezpieczny;)
- Martyna_28
Post autor: Martyna_28 »
Mam anex m/type i jak dla mnie jest rewelacyjny. Prezentuje się nowocześnie i stylowo a co ważniejsze jest wygodny, solidny i bezpieczny;)
- carbonara
A jeśli chodzi o designerskie wózki i akcesoria to najlepiej zajrzeć do sklepu x-landera, czyli tam https://x-lander.com/ gdzie kupowałam wózek online bo tam też jest wszystko co najpotrzebniejsze i różne dodatki do wózka
- tamaraa
nie widziałam bardziej designerskiego wózka niż AXO z Cavoe. sama skusiłam się na jego zakup jeśli szukacie wózka na każdy teren, z bardzo dobra amortyzacją i mocnymi kołami to koniecznie go sprawdzcie. jest dość lekki, kompaktowy, składa się do niewielkich rozmiarów razem z siedziskiem.
- Olkka
Jesli szukasz czegoś fajnie wyglądającego to zerknij sobie na anexy. Modny, stylowy design a przy tym wózki bardzo wygodny, zwrotne i poręczne. Sama mam e/type i bardzo sobie go chwalę.
Post autor: Aśka »
Również polecam anexa:) Ja mam akurat model l/type, prezentuje się nowocześnie i stylowo a przy tym jest wygodny, solidny i bezpieczny.Olkka pisze: ↑07 sie 2020, 20:04 Jesli szukasz czegoś fajnie wyglądającego to zerknij sobie na anexy. Modny, stylowy design a przy tym wózki bardzo wygodny, zwrotne i poręczne. Sama mam e/type i bardzo sobie go chwalę.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne
- ↳ Hand made - wyroby własne - beading - sutasz - dodatki