Czy lubicie swoją okolicę?
Kiedy nie wiesz, gdzie dodać post, skorzystaj z tej kategorii, jednak pamiętaj, że jeśli dodasz post do tej kategorii, a na forum jest inna, która pasuje do poruszanego przez Ciebie tematu - post zostanie usunięty lub przeniesiony do innego wątku (zmieni się adres url posta).
- elf122
Czy lubicie swoją okolicę?
Hejka, lubicie okolice w której mieszkacie? Podoba Wam się to jak jest zaprojektowana itd? Ja swoją stosunkowo lubię, ale dobrze byłoby gdyby powymieniac troszeczke elementów architektury na jakieś nowsze. Czasami zdaży się jakaś rozpadająca się ławka i ani to ładne, ani użyteczne... Wiele fajnych elementów takie architektury znalazłam na http://www.jumatsc.pl/ .
- Lucky
Re: Czy lubicie swoją okolicę?
Nie wiem czy wiecie, alee sprzedażą ławek, donic, koszy na śmieci i innych elementów architektury miejskiej zajmuje się firma https://konarch.pl/kategoria/slupki-i-l ... -betonowe/ Mają szeroką ofertę, a do tego oferują produkty o nowoczesnym designie - na pewno coś wam wpadnie w oko. Co najważniejsze, wszystko jest wysokiej jakości, więc nie musicie martwić się o to, że po roku czy dwóch, dane rzeczy nie będą nadawały się już do użytku.
Re: Czy lubicie swoją okolicę?
Post autor: dżaga »
Faktycznie, prawda jest taka, że wiele rzeczy mi się nie podobało, ale ostatnio burmistrz zaczął inwestować i jest naprawdę lepiej. Podoba mi się na przykład rozwiązanie z takimi fajnymi ławkami. Z tego co wiem, to jest to Architektura ogrodowa Baster . Podobną chętnie zamówiłabym do domu, a wiem, że oni także małe zamówienia właśnie realizują. To coś dla mnie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne
- ↳ Hand made - wyroby własne - beading - sutasz - dodatki