walka z łupieżem

Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
Awatar użytkownika
blyskotka

walka z łupieżem

Post autor: blyskotka »

Cześć, od jakiegoś czasu stosuje Nizoral na łupież, zastanawiam się, czy w trakcie jego stosowania moge używać też innych kosmetyków do włosów?
Awatar użytkownika
pikipiki

Re: walka z łupieżem

Post autor: pikipiki »

Kochana zajrzyj sobie na https://www.nizoral.pl/najczesciej-zadawane-pytania - rozwieją wszystkie Twoje wątpliwości. Ja osobiście używałam szamponu nizoral i naprawdę działa świetnie :)
Awatar użytkownika
klejka

Post autor: klejka »

U mnie łupież pojawił się po stosowaniu kosmetyków z parabenami i slsami, dlatego teraz przy wyborze kosmetyków do włosów patrzę głównie na skład. Nie wiem czy sprawdzaliście już nowość z Inoara, Herbal Solutions? Jeśli nie, to bardzo polecam. Szampon i odżywka są do wszystkich typów włosów, nawet tych bardzo delikatnych oraz cieńkich. Ta seria działa bardzo łagodząco, przeciwłupieżowo i co najważniejsze - nie podrażnia skalpu.
Awatar użytkownika
Milenna88

Post autor: Milenna88 »

Ja miałam dość spory problem z łupieżem i ogólnie słabym stanem włosów, dlatego postanowiłam w końcu coś z tym zrobić i skutecznie je wzmocnić oraz odbudować strukturę szukając dobrych szamponów trafiłam na Ceneo https://www.ceneo.pl/Szampony_do_wlosow ... ra:SLS.htm gdzie akurat można nie tylko liczyć na rozbudowaną ofertę, ale jednocześnie od razu sprawdzić w jakim sklepie dostępny jest w najlepszej cenie. Na moje włosy super działa LONG 4 LASHES, także mam nadzieję że znajdziesz u nich odpowiednią pomoc. No i co ważne na pewno nie przepłacisz ;)
Awatar użytkownika
Anastazja26

Post autor: Anastazja26 »

Wiem, ze jak ktoś ma tez problemy z łupieżem, to może zrobić sobie taki maly zabieg z ampułką sos, która np jest dostepna w magii Blondu w Warszawie. Na szczęście udało mi się pozbyc łupieżu, a wsalonie byłam ostatnio na keratynowym prostowaniu włosów.
ODPOWIEDZ