Walka o dzieci w sądzie - adwokat z Gdańska
Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
Walka o dzieci w sądzie - adwokat z Gdańska
Post autor: Olinka »
Dziewczyny! Mimo, że z partnerem rozstaliśmy się w zgodzie i do tej pory naprawdę rewelacyjnie dogadywaliśmy się w sprawie wychowywania i opieki na dzieckiem, ostatnio wszystko idzie nie tak jak trzeba. Mąż nie płaci już pieniędzy na nasze córki, często dochodzi do awantur w sprawie ich wychowywania. Ja przez to wszystko mam opory do dawania córek pod opiekę męża. Myślę, że najrozsądniej będzie wkroczyć na drogę sądową. Chcę, aby w sądzie reprezentował mnie człowiek doświadczony, który pomyślnie przeprowadzi całą sprawę. Kogo możecie mi polecić?
Re: Walka o dzieci w sądzie - adwokat z Gdańska
Post autor: karolina9433 »
"Dziewczyny! Mimo, że z partnerem rozstaliśmy się w zgodzie i do tej pory naprawdę rewelacyjnie dogadywaliśmy się w sprawie wychowywania i opieki na dzieckiem, ostatnio wszystko idzie nie tak jak trzeba. Mąż nie płaci już pieniędzy na nasze córki, często dochodzi do awantur w sprawie ich wychowywania. Ja przez to wszystko mam opory do dawania córek pod opiekę męża. Myślę, że najrozsądniej będzie wkroczyć na drogę sądową. Chcę, aby w sądzie reprezentował mnie człowiek doświadczony, który pomyślnie przeprowadzi całą sprawę. Kogo możecie mi polecić?"
Jeśli szukasz jakiegoś specjalisty od prawa i takich kwestii, jak rozwód i alimenty, to jedyną osobą z doświadczeniem, jaka mi przychodzi do głowy jest mecenas Mindykowski. Jego pomoc na pewno dla Ciebie będzie tą właściwą. Mecenas też bardzo szybko działa, więc i na pewno od razu Twoją sprawą się zajmie.
Jeśli szukasz jakiegoś specjalisty od prawa i takich kwestii, jak rozwód i alimenty, to jedyną osobą z doświadczeniem, jaka mi przychodzi do głowy jest mecenas Mindykowski. Jego pomoc na pewno dla Ciebie będzie tą właściwą. Mecenas też bardzo szybko działa, więc i na pewno od razu Twoją sprawą się zajmie.
Post autor: Lilianna »
Skontaktuj się z Legaleo - Kancelarią Wojas Pawlak. Oni się zajmują sprawami rodzinnymi, to ich specjalność. Moja znajoma z pracy miała podobną sytuację i jej pomogli. Są bardzo rzetelni i mają wszelkie kompetencje, które przydają się na sali sądowej.
Post autor: Monika »
No to nie zazdroszczę takiej sytuacji. Moja znajoma w podobnym przypadku poszła do kancelarii Mickiewicz-Szombara ....... i się mocno rozczarowała nie tylko podejściem do niej ale również cenami jakie sobie krzykneli.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne
- ↳ Hand made - wyroby własne - beading - sutasz - dodatki