Walka o dzieci w sądzie - adwokat z Gdańska

Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
Olinka

Walka o dzieci w sądzie - adwokat z Gdańska

Post autor: Olinka »

Dziewczyny! Mimo, że z partnerem rozstaliśmy się w zgodzie i do tej pory naprawdę rewelacyjnie dogadywaliśmy się w sprawie wychowywania i opieki na dzieckiem, ostatnio wszystko idzie nie tak jak trzeba. Mąż nie płaci już pieniędzy na nasze córki, często dochodzi do awantur w sprawie ich wychowywania. Ja przez to wszystko mam opory do dawania córek pod opiekę męża. Myślę, że najrozsądniej będzie wkroczyć na drogę sądową. Chcę, aby w sądzie reprezentował mnie człowiek doświadczony, który pomyślnie przeprowadzi całą sprawę. Kogo możecie mi polecić?
karolina9433

Re: Walka o dzieci w sądzie - adwokat z Gdańska

Post autor: karolina9433 »

"Dziewczyny! Mimo, że z partnerem rozstaliśmy się w zgodzie i do tej pory naprawdę rewelacyjnie dogadywaliśmy się w sprawie wychowywania i opieki na dzieckiem, ostatnio wszystko idzie nie tak jak trzeba. Mąż nie płaci już pieniędzy na nasze córki, często dochodzi do awantur w sprawie ich wychowywania. Ja przez to wszystko mam opory do dawania córek pod opiekę męża. Myślę, że najrozsądniej będzie wkroczyć na drogę sądową. Chcę, aby w sądzie reprezentował mnie człowiek doświadczony, który pomyślnie przeprowadzi całą sprawę. Kogo możecie mi polecić?"

Jeśli szukasz jakiegoś specjalisty od prawa i takich kwestii, jak rozwód i alimenty, to jedyną osobą z doświadczeniem, jaka mi przychodzi do głowy jest mecenas Mindykowski. Jego pomoc na pewno dla Ciebie będzie tą właściwą. Mecenas też bardzo szybko działa, więc i na pewno od razu Twoją sprawą się zajmie.
Lilianna

Post autor: Lilianna »

Skontaktuj się z Legaleo - Kancelarią Wojas Pawlak. Oni się zajmują sprawami rodzinnymi, to ich specjalność. Moja znajoma z pracy miała podobną sytuację i jej pomogli. Są bardzo rzetelni i mają wszelkie kompetencje, które przydają się na sali sądowej.
Monika

Post autor: Monika »

No to nie zazdroszczę takiej sytuacji. Moja znajoma w podobnym przypadku poszła do kancelarii Mickiewicz-Szombara ....... i się mocno rozczarowała nie tylko podejściem do niej ale również cenami jakie sobie krzykneli.
ODPOWIEDZ