Szukam przedszkola dla dziecka z autyzmem
Kiedy szukasz pomocnej dłoni, nie wiesz co i jak zrobić lub gdy masz kontakt do dobrego specjalisty, napisz tutaj. To wątek pełen trudności, przeszkód do pokonania i nadziei, jaką daje grupa!
Szukam przedszkola dla dziecka z autyzmem
Post autor: alicjaa »
Witam! Niedawno zdiagnozowano u mojej córki autyzm. Mała ma prawie 3 latka i zasugerowano nam, że warto zacząć szukać juz dla niej odpowiedniego przedszkola. Możecie mi polecić jakieś przedszkole w Warszawie? Jeszcze jestem w szoku związanym z diagnozą i nie wiem czy lepiej wybrać przedszkole terapeutyczne czy integracyjne...
Re: Szukam przedszkola dla dziecka z autyzmem
My posłalismy syna w tym roku do przedszkola terapeutycznego Promitis - http://www.centrum-terapii.pl/ Uważam, że to był najlepszy wybór jakiego mogliśmy dokonać. Ma tam świetną opiekę, widzę że mu się podoba i robi duże postępy.alicjaa pisze: ↑24 paź 2021, 15:12 Witam! Niedawno zdiagnozowano u mojej córki autyzm. Mała ma prawie 3 latka i zasugerowano nam, że warto zacząć szukać juz dla niej odpowiedniego przedszkola. Możecie mi polecić jakieś przedszkole w Warszawie? Jeszcze jestem w szoku związanym z diagnozą i nie wiem czy lepiej wybrać przedszkole terapeutyczne czy integracyjne...
Post autor: elena »
Ja szczerze polecam przedszkola terapeutyczne Promitis. Mój syn ma autyzm i chodzi do tego przedszkola w Warszawie. Powiem Ci szczerze, że w końcu moge odetchnąć z ulgą, bo wiem, że ma odpowiednią opieke i prawidłowo dobraną terapię. Widać, że robi postępy.
Post autor: ulka55 »
Powiem szczerze, że jestem pod wrażeniem, że tak wcześnie zdiagnozowano autyzm u Twojego dziecka. Nasz syn został zdiagnozowany dopiero w wieku 6 lat.alicjaa pisze: ↑24 paź 2021, 15:12 Witam! Niedawno zdiagnozowano u mojej córki autyzm. Mała ma prawie 3 latka i zasugerowano nam, że warto zacząć szukać juz dla niej odpowiedniego przedszkola. Możecie mi polecić jakieś przedszkole w Warszawie? Jeszcze jestem w szoku związanym z diagnozą i nie wiem czy lepiej wybrać przedszkole terapeutyczne czy integracyjne...
elena pisze: ↑27 paź 2021, 23:18 Ja szczerze polecam przedszkola terapeutyczne Promitis. Mój syn ma autyzm i chodzi do tego przedszkola w Warszawie. Powiem Ci szczerze, że w końcu moge odetchnąć z ulgą, bo wiem, że ma odpowiednią opieke i prawidłowo dobraną terapię. Widać, że robi postępy.
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za odpowiedzi! Będę próbowała zapisać córkę do tego przedszkola. Widziałam, że maja świetny program nauczania i nie skupiają sie na jednej terapii tylko dobierają ją do potrzeb dziecka. To jest naprawdę świetne.
Post autor: ewkaa »
Niedawno natrafiłam na interesującą ofertę Żłobek Elbląg https://norlandiaprzedszkola.pl/norlandia-elblag Zwróciło moją uwagę, że świadczona opieka w tym przedszkolu cechuje się wysokim standardem, a pracownicy wyróżniają się niezwykłą uprzejmością.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Biżuteria
- ↳ Biżuteria męska
- ↳ Zegarki męskie i damskie, oferty, historie, trendy
- ↳ Biżuteria dla dzieci
- ↳ Znane i cenione marki - opinie
- ↳ Pielęgnacja, czyszczenie - jak zadbać o biżuterię
- ↳ Ślub
- ↳ Porady
- ↳ Różne
- ↳ Hand made - wyroby własne - beading - sutasz - dodatki